Напишете дума/думи за търсене

Галена празнува рожден ден в сръбския ТВ ефир

Една от най-големите звезди на родната поп-фолк музика беше буквално засипана от поздрави в деня на 34-тия си рожден ден.

Сред най-емоционалните бе честитката от нейния фенклуб:

"Днес е денят, в който обединяваме цялата си позитивна енергия, за да честитим рождения ден на любимата на всички ни Галена. Скъпа Галена, днес е твоят специален ден, но искаме да знаеш, че сме до теб 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината - и винаги ще е така. Нека заразяващата ти усмивка бъде на лицето ти непрекъснато и поводите да бъдеш в страхотно настроение да не спират. Пожелаваме ти да успяваш винаги да изненадваш себе си и устремеността, която носиш, да те довежда до нови и нови върхове в кариерата и живота. Пожелаваме ти да не спираш да мечтаеш смело и с лекота да сбъдваш малките и големите си желания. Нека хората, които обичаш, те правят най-щастливата и ценена жена на земята и да не забравяш, че това е така нито за секунда. Радвай се на живота, взимай с пълни шепи и остани звездата, която обичаме и която знаем, че си - красива, блестяща и феноменална.”

От своя страна, изпълнителката сподели в личнияси профил в Инстаграм бекстейдж видео от песента "Добре ли си?" с Миле Китич. В него тя показва цялостното оформление на уникалния грим, който я направи неузнаваема и я превърна в ... баба.

X