Напишете дума/думи за търсене

Джоуи Демайо в ефира на Z-Rock Рок радиото на България!

Утре, на 29 май, след 13ч Joey DeMaio ще бъде гост на Елена Розберг в „Голия обяд“. MANOWAR се завръщат в София след 10 г. с грандиозно шоу от своето прощално световно турне The Final Battle 2019. На 16 юни групата ще разтърси зала „Арена Армеец“ в София.

Z-Rock и водещата на „Голият обяд” Елена Розберг имат дългодишна история с групата. През 2012 г. Розберг беше специален гост на горещо събитие, на което беше прослушан 12-ият им студиен албум „The Lord Of Steel” в Хилверсум, Холандия. Премиерата на дългоочаквания албум беше сред отбран кръг журналисти от световни медии, като поканата за Елена Розберг се случи по специалната препоръка на продуцента, баскитарист и лидер на Manowar Joey DeMaio. Две години по-рано най-върлите български фенове на Manowar имаха шанса да се срещнат с идолите си при тяхното паметно гостуване на живо в студиото на Z-Rock.

MANOWAR е американска хеви метъл група, създадена през 1980 г.

Заради специфичното им хеви звучене и имидж техните фенове ги определят като "кралете на метъла", по едноименния им албум от 1988г- “Кings Of Metal“.

Характерна част от техния музикален почерк са интересът им към скандинавската митология, енергията на войната и отстояването на „истинският метъл“!

Групата е особено обичана и известна в Европа, Австралия и Южна Америка

През 2008 г., именно в България, на рок фестивала в Каварна, MANOWAR

правят световен рекорд за най-дълъг хеви метъл концерт от 5 часа и 1 минута.

The Final Battle 2019 е прощалното турне на метал кралете MANOWAR

Затова и промоутърите от Loud Concert очакват техни фенове от Сърбия, Румъния и Македония, тъй като София и Атина са единствените спирки на Балканите от тяхното турне.

Винаги в епицентъра на най-горещите рок събития, Z-Rock остава радио без аналог в българския ефир. В ефира и он-лайн може да слушате любимите си водещи- Буги Барабата, Елена Розберг, Краси Москов, Звезди Керемдичиев, Георги Згуров-Гурко, Стоян Цонев.

Z-rock-Рок радиото на България.

http://www.zrockradio.bg

X