Напишете дума/думи за търсене

Floret Restaurant and Bar става на 1 година!

г-н Анджело Зукала, генерален Мениджър на InterContinental Sofia

Година след отварянето си Floret Restaurant and Bar отпразнува повода в присъствието на медии, лоялни гости и, разбира се, талантливия екип от професионалисти. Тортата разряза г-н Анджело Зукала, генерален мениджър на InterContinental Sofia, а за настроението на гостите се погрижи група „Акустик Адикт”.

С бързи темпове Floret се превърна в една от най-предпочитаните локации за всеки повод – енергизираща закуска, бизнес обяд, незабравима семейна вечеря, отпускащо питие след работа или коктейли с приятели.

Намиращ се в самото сърце на столицата – пл. „Народно събрание” 4, Floret привлича местни и чуждестранни гости, които се радват на разнообразното меню, авторските напитки и уютната атмосфера. Ястията на Floret са вдъхновени от класически международни рецепти, пречупени през призмата на българските кулинарни традиции, така че да задоволят и най-капризния вкус.

Наред с приятната обстановка, кулинарните изкушения и безкомпромисното обслужване, гостите избират Floret заради ежеседмичните музикални вечери с изпълнения на живо на класически китари и роял. Наскоро Floret въведе и уникален по рода си „а-ла-карт“ брънч – всяка събота и неделя между 10 и 15 ч. гостите могат да се насладят на богата селекция от брънч предложения, както и на специално създадени алкохолни и безалкохолни брънч коктейли.

Само година след отварянето си Floret се радва на редица лоялни клиенти, които се доверяват на екипа както за организирането на бизнес събития, така и за отбелязването на лични поводи. “Нашата лоялна програма VIP Excusive Cards, която въведохме малко след откриването, набра бърза популярност и превърна Floret в едно от предпочитаните места за хранене не само на гостите на InterContinental Sofia, а и на софианци. Комбинирайки различни кулинарни техники и съставки, се стремим се да сме максимално достъпни както за местните, така и за чуждестранните гости. Винаги предоставяме най-висок стандарт на обслужване“, казва г-н Зукала.

Едно от нещата, с които Floret се гордее, е популяризирането на българската кухня сред чуждестранните гости. Шефовете използват местни сезонни продукти и подправки, спазват българските традиции и обичаи в приготвянето на храната и в създаването на коктейлите. Гостите могат да се насладят на различно обедно меню всяка седмица с преплитащи се нюанси от международната и българска кулинарни традиции, както и на специални предложения и пакети за Коледа, Великден и други любими празници.

Каним Ви да се потопите в изтънчената атмосфера и да погалите сетивата си с неповторимите вкусове на Floret Restaurant and Bar – изживяване, което няма да забравите!

X