Напишете дума/думи за търсене

Лили Иванова и Васил Найденов са звездите на лято 2019

Лили Ивановa и Васил Найденов с бутикови спектакли на морския бряг

Остават броени дни до най-грандиозното парти на годината – официалното откриване на Bedroom beach club.

На 7 и 8 юни, хиляди гости на Слънчев бряг, ще станат част от елитното събитие, което ще постави начало на лято 2019.

Запазената марка, на ексклузивното забавление край брега на морето, поставя още по-висок стандарт за стил и пищно шоу. През 2019-а не една, а две епични звезди ще превърнат музикалното изкуство в изтънчена наслада за сетивата.

Уникалният бутиков спектакъл, който примата на родната музика Лили Иванова ще изнесе в Bedroom beach, гарантира лятна нощ потопена в романтика и страст.

Интересът към събитието на 12 юни е безпрецедентен - точно, каквато ще бъде и самата вечер. С нея, ще се отбележи 60-ия юбилеен сезон на курортен комплекс „Слънчев бряг“. Билети за събитието може да закупите на адрес:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/slncev-brg-posrea-lili-ivanova-kk-klub-bedruum-bic-523893/event.html

Потвърдено е, че и другата голяма звезда на родната естрада - Васил Найденов ще се завърне на сцената на Bedroom beach. Това ще се случи в абсолютния разгар на лятото - 1 август. Миналата година, легендата изнесе невиждан по своята пищност концерт на самия морски бряг. Именно, той постави началото на поредица изискани събития, които са реверанс към големите български звезди и златните им хитове.

В унисон с това, любимците на по-младата публика: 100 Кила, Криско, Ъпсурт и Тита ще вдигнат градуса на хип-хоп емоциите през сезона. Bedroom beach няма да изневери на емблематичния си стил и кулминацията на летните партита ще бъдат култови събития с топ DJ-ите: Mahmut Orhan, Crazibiza, Consoul Trainin и Liva K. Световните величия ще застанат зад пулта на клуба, рамо до рамо, с цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota, FED, Dimo BG, Gorro, C-Fusion, Vasco C, BIG D, Stephan Gee Steven и Yassen Petrov.

Изисканата визия, еуфоричната атмосфера, интериора от естествени материали, първокласното обслужване и най-вече модерното лайфстайл настроение, поставят Bedroom beach на безспорната лидерска позиция за първокласно забавление.

Това лято отново ще бъде горещо и неповторимо, защото най-зрелищните изненади предстоят, а всичко това има само едно име - Bedroom beach!

X