Напишете дума/думи за търсене

Дъщерята на Башар Рахал стана най-добра млада актриса в САЩ (Снимки)

Клои Рахал и баща й Башар Рахал си партнират във филма “Привличане”, сега играят отново заедно в “Завръщане”.  СНИМКА: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА БАШАР РАХАЛ

Дъщерята на Башар Рахал Клои спечели отличието за най-добра актриса в американския конкурс “Национални награди за младежки изкуства (National Youth Arts Awards). В него тя се състезава с 240 млади артисти, играещи в 700 представления в 17 щата, Великобритания и Канада. Жури от 50 души отсъжда статуетката за най-добра главна роля да отиде при Клои Рахал, която учи в гимназията по изкуства “Александър Хамилтън” в Лос Анджелис. “Миналата година беше номинирана за “Веселите уиндзорки”, но не спечели, а тази година спечели за главна роля с образа си на Макмърфи в “Полет над кукувиче гнездо”. Играе мъжка роля, която в едноименния филм се изпълнява от Джак Никълсън”, разказа Башар Рахал пред “24 часа”.

В момента Клои Рахал е с баща си в Пловдив, където се снимат в новия филм на Ники Илиев “Завръщане”. В него тя ще развие една от любовните линии от сюжета. Клои вече има една роля в българското кино. Миналата година по кината излезе “Привличане” на Мартин Макариев, където младата актриса си партнира отново с баща си, както и с Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова и Владо Пенев.

Клои Рахал в постановката "Полет над кукувиче гнездо"
Клои Рахал в постановката "Полет над кукувиче гнездо"
Клои Рахал в ролята на Макмърфи (вдясно)
Клои Рахал в ролята на Макмърфи (вдясно)
Младата актриса в ролята на Макмърфи (вдясно)
Младата актриса в ролята на Макмърфи (вдясно)
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X