Напишете дума/думи за търсене

Любовната история на Орлин и Диана

Жената на певеца Орлин Павлов поразително прилича на Меган Маркъл. Мулатката Диана Великова и херцогинята на Съсекс имат голяма визуална прилика.

Чертите на лицето, къдравата коса и широката лъчезарна усмивка ги правят като две капки вода. Приликата им обаче далеч не е само визуална. Те имат и сходни житейски истории. И двете срещат любовта в чужбина и са бременни по едно и също време. Диана вече дари Павлов с момиченце преди няколко години. Кръстиха го с кралското име Елизабет, а гордият татко тогава съобщи във фейсбук:

“Диана, обичам те!

Ти си майка героиня

И както се пее в една песен - “Светът е друг, когато си тук”.

Светът беше в очакване на първото бебе в семейството на Меган и принц Хари, които избраха за име на сина си не особено кралското Арчи. Друга прилика освен едновременното майчинство е, че Меган Маркъл и Диана често изправят красивите си къдрави коси. За разлика от винаги строго елегантната херцогиня, жената на Павлов предпочита спортен стил на обличане. От снимките ѝ в социалните мрежи личи, че младата майка пази фигурата си. Не се притеснява да облича клин и тесни джинси. Малко след раждането тя излезе на разходка с малката Елизабет в един от столичните паркове и показа, че се е възстановила изненадващо бързо. 

Орлин Павлов и Диана Великова станаха родители преди 3 месеца.  СНИМКИ: ФЕЙСБУК И ИНСТАГРАМ
Орлин Павлов и Диана Великова станаха родители преди 3 месеца. СНИМКИ: ФЕЙСБУК И ИНСТАГРАМ

Орлин Павлов дълго време успя да опази любовта си в тайна с екзотичната Диана Великова.

Двамата се

запознават случайно

преди много години,

когато Великова работи в БНТ.

Павлов отива на интервю в предаването на Марта Вачкова, където бъдещата му съпруга се грижи за гостите и дори слага грим на певеца. След това заминава за Дубай, където живее в продължение на 8 години. 

Едва няколко дни след раждането Диана Великова излезе на първата си разходка с дъщеря си Елизабет.
Едва няколко дни след раждането Диана Великова излезе на първата си разходка с дъщеря си Елизабет.

Преди 2 години обаче се завръща в България и двамата отново се срещат.

Бързо разбират, че са в плен на любовта. Следват безсънни нощи в писане на любовни съобщения в социалните мрежи в продължение на месеци. След като заживяват заедно, Диана разбира, че е бременна.

За бременността ѝ обаче узнават малко хора от приятелския кръг на певеца. Още щом съобщи за раждането на дъщеря си, във фейсбук заваляха коментари от негови близки и познати, които показваха, че са изненадани от новината. “Кога стана... ама... ?? УАУ! Честито и на двама ви!”, написа изненадана в коментарите неговата колежка Диана Ханджиева, с която си партнираше в сериала на Би Ти Ви “Скъпи наследници”.

“Ей, стана баща,

без да ни запознаеш

с майката

Поне като прохожда детето, да ни поканиш на разходка в парка”, написа друг негов приятел във фейсбук. 

Певецът се запознава с Диана преди много години в БНТ.
Певецът се запознава с Диана преди много години в БНТ.

Орлин Павлов е предложил брак на своята любима малко преди да се роди бебето, замислят романтична сватба на нашето Черноморие.

3-месечната Елизабет
3-месечната Елизабет
 
На Великден Павлов беше в компанията на любимите си жени - баба си, жена си и малката им дъщеря Елизабет.
На Великден Павлов беше в компанията на любимите си жени - баба си, жена си и малката им дъщеря Елизабет.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X