Напишете дума/думи за търсене

Завръща ли се Меган Маркъл в сериала "Костюмари"? (Видео)

Снимка: Ройтерс

В трейлъра за новия сезон на американската поредица "Костюмари" хорцогинята Меган Маркъл бе забелязана от феновете. Завръща ли се съпругата на принц Хари отново на екран?

Преди да стане член на кралското семейство, Меган играе в 108 епизода на телевизионната поредица - в периода 2011 - 2018 година. Тя е в ролята на Рейчъл Зейн, която доказва на света, че винаги заслужава да се бориш за това, в което вярваш.

Във филма Маркъл се омъжва за актьора Патрик Дж. Адамс, който играе адвоката Майк Рос. В последния епизод на седмия сезон на "Костюмари", който бе излъчен в САЩ през април 2018 г., Рейчъл и Майк напускат сериала, като се преместват в друг град.

Меган се омъжи за британският престолонаследник на 19 май 2018 година и се премести да живее на Острова.

След седмици ще тръгне деветият сезон на обичания в Америка сериал, който вероятно ще бъде последен, а феновете показват вълнението си в социалните мрежи от появата на Маркъл в новите кадри.

Според "Дейли Мирър" участието на Меган обаче ще бъде кратко - по-малко от 2 минути. За да улесни херцогинята, екипът е направил снимките във Великобритания, a за участието си тя е получила няколко милиона долара.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X