Напишете дума/думи за търсене

С деца на море? Защо не!

Щедрото лято в „Марина Кейп” може да осигури релаксираща ваканция за семейства с малки и големи деца. С красивия и богато озеленен парк и денонощно охранявания затворен комплекс гледането на малки деца в „Марина Кейп” е песен! Те играят, вие събирате тен! Апартаментите имат оборудвани с всичко необходимо кухни, където може да приготвите и храна за децата, без да се налага да ги привеждате във вид, удобен „за излизане“!

„Марина Кейп” има какво да даде и на посветените на спорта и други занимания за добра физическа форма. Комплексът разполага с голям фитнес с много уреди, както и с две зали за скуош.

Докато мъжете се отдават на риболов, дамите имат на разположение СПА територия, в която могат да си организират релаксиращ уикенд.

„Марина Кейп” предлага територии и възможности за тиймбилдинги, семинари и обучения – има много и добре оборудвани големи и малки зали. В организирането на такива събития „Марина Кейп” има вече 10-годишен опит.

„Марина Кейп” предлага оборудвано споделено офис пространство с оптичен интернет и зали за срещи за тези, които не могат да се откъснат от работата си за дълго. Можете да ги наемете за час, ден или седмица. Комплексът има пространства и възможности за организиране и провеждане на тиймбилдинги, семинари и обучения – има много и добре оборудвани големи и малки зали. 

„Марина Кейп” е прекрасно място и за организиране на романтични сватби на брега на морето. Всяко семейно тържество, проведено тук, ще ви остави прекрасни спомени.

На 26 юли в „Марина Кейп” ще има опера край морето, Бургаската опера гостува в комплекса с концерт „Италианско настроение”, който е безплатен за гостите на хотела.

Направете резервация още сега на www.marinacaperesort.com или на телефон +359 596 20 000; e-mail: [email protected].

X