Напишете дума/думи за търсене

Кои двама герои се връщат в "Откраднат живот"

След 7 сезона най-успешният български медицински сериал „Откраднат живот“ се завръща в ефира на NOVA тази есен.

Хитовата българска продукция ще продължи историята с нови житейски и медицински казуси.

Минало и настояще ще съберат отново на снимачната площадка две от най-обичаните звезди на сериала – Алек Алексиев и Димо Алексиев.

снимка NOVA
снимка NOVA

Двамата "братя" в „Откраднат живот“ ще се завърнат в образите на доктор Василев и доктор Генадиев, за да преоткрият семейните отношения и отдавна забравеното минало.

„Минали са около три години от напускането на доктор Василев и със сигурност са настъпили промени. Преди заминаването той получи колосална информация, която преобърна живота му. Има интересна причина за завръщането ни с Калин (Димо Алексиев). Ше се появят поводи за изясняване и такива, които ще ни събират и разделят“, разказа Александър Алексиев в "Здравей, България".

Актьорът добави, че развитието на историята е коментирано дълго време с продуцента на сериала Евтим Милошев, а сега се явява точният момент за появата на двама любими герои.

Осми сезон ще се появи под заглавието „Кръвни връзки“.

снимка Красена Ангелова
снимка Красена Ангелова
„В новия сезон ще разгърнем идеята за кръвните връзки и как те управляват живота ни. Дори и да не ги припознаваме като основен фактор, рано или късно те се намесват в решенията ни. Това ще се случи и с голяма част от лекарите в „Св.Анастасия“ в ситуации с нови герои и сериозни дилеми, които ще променят досегашния ход на събитията. Сюжетът ще има препратка към 82-а, проследявайки различни връзки и последствия, довели героите до днешния момент“, разказва Христина Апостолова“, главен сценарист на „Откраднат живот“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X