Напишете дума/думи за търсене

Анджелина Джоли: Последните години не бяха лесни за мен(Видео)

След години отсъствие Анджелина Джоли отново се завръща на големия екран. Тя бе част и от голямо събитие на "Дисни", което се проведе в Калифорния.

Холивудската актриса ще е част от продукцията на "Дисни" "Вечните", където ще си партнира със Салма Хайек и Ричард Мадън. На червения килим Джоли се появи с черна рокля с цепка, прилепнала по тялото. Въпреки че играе супергерой във филма, в интервю за E!Online тя споделя, че не се чувства особено силна през последните години. 

"Аз съм като всички останали и особено последните няколко години не бяха от най-лесните, не се чувствах особено силна.  Толкова съм благодарна, че имам възможността да играя точно такива роли. Те ми напомнят, че мога да бъда силна", заяви тя. 

Кадър: YouTube (Access)
Кадър: YouTube (Access)

Макар че не говори директно за раздялата си с Брад Пит, това несъмнено е част от трудния период на актрисата. А само преди няколко дни тя изпрати осиновения си син Мадокс в Южна Корея, където започва първата му година като студент: "Толкова се гордея с него и той беше напълно готов за това. Не мога да бъда по-развълнувана. Къщата ни в Камбоджа е на 6 часа... имам планове. Красивото, което се случи на летището, беше как всички (останали 5 деца) се сбогуваха с него. Когато знаеш и виждаш, че децата ти се обичат, тогава осъзнаваш, че всичко е наред и те винаги ще бъдат един до друг".

С усмивка на лице тя призна, че не е спряла да плаче, когато Мадокс е излетял.

Анджелина Джоли и Мадокс Снимка: Ройтерс
Анджелина Джоли и Мадокс Снимка: Ройтерс

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X