Напишете дума/думи за търсене

Виолета Сиракова вдигна магична сватба

Виолета Сиракова - дъщерята на Илияна Раева и Наско Сираков, се омъжи за своя любим Георги Коруджиев. "Магична сватба", описа сияещата Раева събитието на 31 август 2019 г. в резиденция "Бояна" в София. Виолета и Георги са заедно отдавна, а сватбата им бе почти три години, след като се роди дъщеричката им. На 27 октомври 2016 г. Виолета дари Георги с първа рожба. Кръстиха я Илиана, на известната й баба. А от 31 август 2019 г. семейството вече има и брак. Важната роля на кума логично бе поверена на Славея Сиракова.

Любопитно е, че навечерието на 35-ата годишнина от сватбата на самите Илияна Раева и Наско Сираков дъщеря им Виолета каза “да” на Георги Коруджиев. На 11 декември 1983 г. Илияна и Наско сключват брак в София. На 10-и срещу 11 декември 2018 г. Георги прави романтично предложение на дъщеря им Виолета по време на ваканция в Барселона.

Макар да са заедно отдавна и вече да имат своето най-голямо общо бижу - дъщеричката си Илиана, Георги все пак успява да изненада нищо неподозиращата в този момент своя любима с пръстен с диамант и бяло злато от словенска компания за висококачествени бижута. А дъщерята на Наско и Илияна логично прие. А на 31 август 2019 г. мечтаната магия за младоженците и родителите им се случи.

Още от декември в голямата фамилия започна трескава подготовка - избор на място, избор на рокли. 

“Но най-милото нещо, което съм чула, е, че малката Илиана вече казва: “Мама булка”, разказа пред "24 часа" Илияна Раева още след предложението на Георги и онова заветно "да" от Виолета. А по време на самото приказно тържество най-специалният от всички гости бе именно малката Илиана.

По време на сватбата и младото семейство бе подготвило изненада за своите гости. Специална "музикална игра" - "Изпейте песента, която е в плик под един от столовете на вашата маса!" И настана истинско шоу в стил "Младоженците търсят талант", по време на което бяха открити и преоткрити доста звездни певчески таланти. "Въоръжен" с микрофон, Христо Стоичков поведе всички гости да изпеят дружно "Моя страна" на Емил Димитров. 

След красивото празненство в навечерието на 1 септември 2019-а за Раева остана щастието и да сподели магията, чиято кулминация по тъмно бе музикално светлинно шоу над "Бояна" - нежно сватбоне съчетание, но не с уреди от художествената гимнастика, а със заря на подбран музикален фон пред прегърнатите младоженци и техните гости.

Водещите на тържеството Драго Драганов и Алекс Сърчаджиева
Водещите на тържеството Драго Драганов и Алекс Сърчаджиева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X