Напишете дума/думи за търсене

Най-добрите български артисти откриха Bedroom

Bedroom Premium отвори врати не просто обновен, а изцяло преосмислен. През този специален 14-ти сезон, легендарният клуб запазва своята локация и отличаващ се дизайн, но пространството в него претърпява метаморфоза.

Близо 2000 души имаха възможност първи да се потопят в луксозната парти атмосфера. Това се случи по време на официалното откриване на клуба на 26, 27 и 28 септември. Най-успешните български артисти, музиканти и Dj-и бяха част от специалните три вечери. Сред тях са рапърът 100 Кила и резидентите на клуба - Dj Mascota, Dimo Bg, Gorro, Vasco C, D-trax, C-Fusion, Mc Vera Russo и Mc Mickey.

Мястото е развито амфитеатрално към шоу програмата, което дава възможност за добра видимост от всяка точка на клуба. Dj-ите са в центъра на „Храма на Музиката“, близо до хората и настроението, в унисон с модерната тенденция за интеракция между публика и showmaking.

И през този сезон, момичетата от Bedroom Premium ladies ще бъдат част от емблематичната програма на клуба. През годините техните спектакли се превърнаха в запазена марка и еталон за шоу от световно ниво. До края на 2019 ще бъдат представени четири чисто нови тематични програми.

Oще тази събота (05 октомври), зад пулта на клуба ще се изяви резидентът на Myconos Cavo Parsdiso – Dj Agent Grec. Той вече се превърна в любимец на българската клубна сцена, заради своите миксове и специфичен стил. Сряда вечер традиционно е запазена за култовите хип-хоп партита Blackroom, а петъците се превръщат в Commercial nights, с всички видове музика – хаус, хип-хоп, трап и R&B.

X