Напишете дума/думи за търсене

Женските партита, за които нощна София говори

Bedroom Premium club винаги е провокирал със своята концепция, стандарти за шоу и критерии за забавление. Още в самото начало на месец октомври сме готови да продължим тематичните си дамски партита – Ladies Friday. Вечер, която превърнахме в поредица открояващи се събития, в центъра на които са всички дами.

Нощ, която носи изкусителното послание – Ladies Friday! Име, което подсказва, че жените ще превземат този петък Bedroom.

Всички дами в клуба ще се радват на безплатен вход, серия комплименти, коктейли и специално отношение. За неповторимата атмосфера в клуба ще гарантира присъствието зад пулта на DJ Dimo Bg, Dj Gorro и MC Vera Russo.

Идеята за Ladies Friday е вдъхновена от легендарните дамски партита в Ню Йорк. Именно оттам стартира традицията всеки петък клубовете да бъдат пълни основно с женски компании, които се забавляват в специални тематични вечери.

Облечете се наистина секси, пратете SMS-и на всички ваши приятелки за Ladies Friday, предупредете ги да забравят за всякакви задръжки, кажете на гаджето си, че ще се чуете утре и... влезте в Bedroom Premium club с гордо вдигната глава, защото това е вашата вечер!

И не забравяйте, че ние знаем как ще започне вечерта Ladies Friday, но само вие знаете как ще завърши!

X