Напишете дума/думи за търсене

Страхотни награди и ексклузивни концерти за рождения ден на FM+

Радио FM+ чества 27-мия си рожден ден в цял празничен месец.

Октомври е обречен на парти настроение, забавни игри с награди и великолепни акустични концерти в студиото на радиото.

„Сленг“, „Остава“, Михаела Филева, Стенли, D2 и Графа ще са специални гости в предаването на Евелина Павлова и ще изпълнят на живо най-големите си хитове. Следете страницата на FM+ във FB за точните дати на концертите и стрийминг на изпълненията. https://www.facebook.com/fmplus.net/

В празничния месец слушателите на Радио FM+ може да играят за страхотни седмични награди и за голямата награда- луксозен мобилен телефон. Предизвикателството ще събуди детективската страст във феновете, за да познаят коя е скритата музикална звезда на деня. За участие в играта „Кой съм аз“ трябва внимателно да се слуша радиото, както заради специалните жокери, които водещите ще подават, така и заради момента, в който ефирният телефон 070015858 ще бъде отворен за играта.

Радио FM+ е първото частно радио в България. Историята започва на 15 октомври 1992г., когато в 17.16 часа в ефира на София се разнася песента "Radio Ga Ga" на Queen. "Само хитове!"– това обещава FM+ на слушателите си през 1993г. и спазва обещанието си до днес, когато сме заедно с "Винаги най-добрата музика"! Емблематични за медията са социалната кампания „Убий скоростта, спаси дете“ и ежегодния „Празник на детските усмивки“, който радиото организиара на 1-ви юни.

Радио FM+ e първото частно радио, както и първата електронна медия в България, член на Българския Форум на Бизнес Лидерите, основан от Принц Чарлс, получила отличието "Стандарт за бизнес етика". Сред многото отличия, които Радио FM+ получава през годините се открояват наградата "Сирак Скитник"; отличието "Сребърна вълна" от фестивала в Албена; "Кристален микрофон" на ABBRO; "Златен лист" на МОСВ; наградата EMMI за най-добра кампания в полза на обществото и наградата“Златно сърце“, за кампанията "Убий скоростта, спаси дете". Радио FM+ е Superbrands 2009-2010 на българския пазар и вече 27 години любимо радио на слушателите.

X