Напишете дума/думи за търсене

Новият IQOS 3 DUO - създаден по препоръки на потребители

"Той е твърде красив, за да не го използваме", възкликват няколко дами при вида на новото устройство за нагряване на тютюн IQOS 3 DUO. Елегантната джаджа беше представена на специална среща с медии и ценители лично от генералния мениджър на компанията Джордж Маргонис.

Джордж Маргонис и Вержиния Джевелекова - мениджър “Връзки с обществеността” на  "Филип Морис България" представят IQOS 3 DUO
Джордж Маргонис и Вержиния Джевелекова - мениджър “Връзки с обществеността” на "Филип Морис България" представят IQOS 3 DUO
Оказва се, че новият IQOS 3 DUO, който всеки момент ще се появи на пазара, е не само красив, но и с нови функции, продиктувани изцяло от желанията на потребителите.

Едно от предимствата на IQOS 3 DUO е, че вече дава възможност за две последователни употреби без презареждане на холдъра. С функцията „бързо зареждане“ холдърът на IQOS 3 DUO вече се зарежда по-бързо в сравнение с предишните поколения на устройството - IQOS 3 и IQOS 2.4 Р. 

Тази иновация е създадена на база на получената обратна връзка от клиентите, така че да бъде в синхрон с техния начин на живот и да е винаги в готовност, обясниха от компанията.

Устройството ще се предлага в четирите основни цвята, в които се предлага и IQOS 3, както и в лимитирана серия в пети цвят – меден. 

IQOS 3 DUO
IQOS 3 DUO
 

Всички аксесоари за предишната версия на устройството IQOS 3 ще са съвместими и с IQOS 3 DUO.

„Продължаваме да инвестираме в наука и технологии, за да разработим устройства, които отговарят на потребностите на пълнолетните пушачи - устройства, които могат да помогнат на много хора, които в противен случай биха продължили да пушат, да преминат на тях“, заяви Андре Каланцопулос, главен изпълнителен директор на "Филип Морис Интернешенъл", по повод на представянето на най-новата версия на устройството за нагряване на тютюн. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X