Напишете дума/думи за търсене

Уитни Хюстън е имала интимна връзка с най-добрата си приятелка

Уитни Хюстън СНИМКА: Ройтерс

Когато е била 17-годишна, покойната днес певица Уитни Хюстън е имала интимна връзка с най-добрата си приятелка Робин Крофорд, която тогава е била на 19, пише Контактмюзик.

По онова време двете били ръководителки на групи в летен лагер в Ню Джърси. Искрата припламнала веднага и те стигнали до физическа близост. По думите на Крофорд, която за пръв път публично признава връзката си, двете с Уитни искали да бъдат заедно и не ги интересували никакви клишета. Представяли си, че връзката им ще трае вечно. Това почти се сбъднало, тъй като останали приятелки в продължение на десетилетия, предава БТА.

Но физическата им близост била прекратена през 1982 година, признава 58-годишната Крофорд в своите мемоари, които предстои да бъдат публикувани. Това станало малко след като Уитни подписала дискографски договор с Клайв Дейвис. Певицата настояла да преустановят физическите си контакти, тъй като те биха направили живота им още по-труден. Отделно имало и натиск от страна на майката на Уитни, Сиси Хюстън, която не одобрявала тяхната близост. Ако хората узнаели за нея, щели да я използват срещу тях, а през 80-те години отношението към гей връзките никак не било добро.

Когато преустановила контактите си, Уитни подарила на Робин Библия със сини корици.

Робин Крофорд, която е фитнес треньорка, запазила мълчание за това, което я свързва с Уитни в продължение на десетилетия. Но сега в своите мемоари Крофорд държала да разкаже какво е изпитвала към нея, преди и след като певицата е станала известна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X