Напишете дума/думи за търсене

Вина от колекцията на New Bloom Winery вдъхновиха модния илюстратор Едгар Артис

Ако мислите, че модерните скици за модели на дрехи преповтарят вече добре познати рисунки на манекени, облечени в шокиращи цветове и форми, значи още не сте видели изящните предложения на Едгар Артис. Художникът от арменски произход, който учи мода в Париж, вече покори сърцата на над 700 000 последователи в Instagram с неповторимата си артистичност. Сред най-новите вдъхновения на Едгар са рокли, въплъщаващи характера на изисканите вина от серията VERANO AZUR, част от колекцията на хитовата българска изба New Bloom Winery https://www.instagram.com/edgar_artis/. Те са отразени в шикозните рокли на красиви жени, които артистът създава, вдъхновен на наситеното червено вино и деликатното розе, пречупени през концепцията за естествената женска красота.

Eдгар, който сам избира артистичния си псевдоним - Артис, учи мода и дизайн в Париж. Почитателите му се възхищават от необикновените модни илюстрации, интегриращи нестандартни материали. С рисунките си авторът изпраща послание за силата на обикновените неща, които ни заобикалят в ежедневието, за красотата в детайлите, погледнати от правилната гледна точка. Именно неповторимият аромат на уникалните винени сортове Розе и Сира&Марселан от родната Тракийска низина и безкомпромисното качество на родната изба от град Съединение са онези детайли, които потапят световноизвестния артист в изкушението на VERANO AZUR и го превръщат в истински посланик марката по света.

Интересна подробност е, че в последните години виненият бранд VERANO AZUR се наложи у нас като един от най-предпочитаните сред съвременните градски хора. Марката от години налага нов стил в консумацията на вино, като очарова своите почитатели не само с модерното си име и дизайн, но и с неповторимите си характеристики и безкомпромисно качество, които се крият в традициите на производство на New Bloom Winery, която е и една от най-напредналите изби в технологичен план у нас. С площ от 700 кв.м., тя разполага с уникална за страната база, оборудвана по последните световни стандарти. В нея се намира и най-модерната у нас лаборатория за качествен контрол на всеки процес от производството. Лозята на New Bloom Winery се намират в близост до винарната и са около 6000 декара, където освен традиционни се отглеждат и уникалните за България сортове Глера, Регент и Дорнфелдер.

X