Напишете дума/думи за търсене

Къде е най-еуфоричната новогодишна нощ в София

Новогодишната нощ e традиционно най-помпозната, стилна и еуфорична вечер в годината. Моментът, в който изпращаме старата и посрещаме новата година е най-запомнящ и вълнуващ. Ето защо този 31 декември, над 20 артисти ще застанат на сцената на Bedroom Premium Club, за да ви пренесат в един нереален свят от фантазия и екстравагантност.

Ексклузивно от клуба разкриват и детайли около най-очакваната нощ на 2019 година. Знаменателното парти ще започне още в 22.00 часа. Трима от най-добрите български DJ ще селектират музиката за гостите – Gorro, Vasco C и C-Fusion. Прецизен микс от най-емблематичните R&B хитове на 2019-а, хаус и авторски ремикси са само част от изненадите подготвени за вечерта. Цялостната атмосфера ще бъде допълнена от MC Vera Russo, а изживяването ще бъде запечатано в хиляди снимки.

Истинската кулминация ще бъде богата програма от артисти, танцьори, акробати, аниматори и музиканти, която сама по себе си е несравнима по пищност и ексцентричност. Такова ще бъде и специалното кетъринг меню, което е издържано в изискан гурме стил и изобилие от деликатеси и плодове. Селектиран е прецизен избор от апетайзери и сладки изкушения, които да обогатят изживяването на всеки.

Вече може да направите своята резервация. Местата в Bedroom premium club са ограничени, а цените на кувертите зависят от избора на маса и варират между 100 до 200 лева на човек.
Вижте как Новогодишната нощ може да се превърне в едно наистина "премиум" изживяване:
https://www.facebook.com/events/384518235759696/

X