Напишете дума/думи за търсене

Идеи за дневна в бяло (галерия)

Снимки trizio

Този цвят никога няма да излезе от мода заради внушението, което създава в дома - за лекота, чистота и защото визуално разширява пространството. Освен това бялото е чудесна основа за дизайнерски експерименти. Затова, ако сте любители на този цвят, не се колебайте да го използвате за дневната, защото той е част от много стилове - минимализъм, хайтех, модерен, поп-арт, скандинавски.

Сред предимствата му е това, че се комбинира успешно с всички в палитрата и изглежда добре в различни текстури и материи - дърво, текстил, камък. Дали ще заложите на бял под, бял таван, на бели стени, бели мебели или на комбинации от тези елементи, ще ви трябва ярък контрастен акцент, за да не изглежда дневната стерилна или студена. Това може да са декоративни възглавници, килим, картина, абажур, масичка или друг вид декорация.

Ако обаче предпочитате приглушените тонове, може би е по-разумно да комбинирате бялото с топли, но светли цветове, като бежово, пепел от рози, слонова кост. Имайте предвид, че на белия фон дори дизайнът на полилея, дръжките на шкафовете, моделът на завесите, биха могли да променят цялостното стилово внушение на помещението.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X