Напишете дума/думи за търсене

Стилна мекота в 40 кв. м (снимки)

Интериорът е дело на Grits Creative Group в квартира с площ 40 кв. м в украинския град Лвов и може без колебание да бъде определен като стилен, мек, успокояващ и функционален.

Всъщност този интериор опровергава идеята, че за да се внуши усещането за повече пространство се търси почти цялостно изпълнение в един цвят, по-възможност по-светъл. В това жилище има всичко - прегради, различни нива, елементи с геометрични фигури, богато осветление, цветни акценти.

Благодарение на преградата пространството е разделено на две ясни зони. В тази до входното антре са кухнята и траперазията, а в другата - двневна зона, работно място и спалня, последната фино отделена със стъкло и издигната. Там е и гардеробът с плъзгащи се врати от дърво. То пък е важният елемент в две тоналности, който визуално разделя очертава зовите, но давайки успокояващото чувство за уют. Особено интересно е комбинирано в кухнята, където челата на долните шкафове са в тъмно дърво, а тези на горните са бели, какъвто е таванът. Гърбът на кухнята пък е онази закачлива нотка, която допринася за това интериорът да изглежда много жив. По този начин е решен дизайнът и на банята, в която фаянсът в сиви тонове и различни принтове дава специален чар.

Декорациите на преградната стена, на пода в дневната и стените на спалнята подчертават играта на многото светлина, навлизаща през прозореца и вратата за терасата.

Снимки Grits Creative Group

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X