Напишете дума/думи за търсене

Монохромни идеи за гарсониерата (галерия)

Снимки design-homes.ru

Собствениците на жилището площ 50 кв. м в украинския град Лвов са пожелали да имат дом в минималистичен стил в класическия му вариант с черно и бяло.

Интериорът е изпълнен от студио FormaLine, което е използвало факта, че в дома няма носещи стени. Това е позволило премахването на някои преградни, вследствие на което само две от зоните са напълно отделени - спалнята и банята. Останалото е обединено в един обем - антре, дневна, кухня, трапезария.

Нататък специалистите са заложили на играта с двата цвята. Създали са акценти с помощта на черното, а чрез бялото на най-подходящите места са осигурили много светлина и внушение за по-обшщирно пространство. Главна роля е отредена на спалнята. Тя е в отделна зона, в която има много място за съхранение.

Леглото е висящо, а пространството може напълно да се изолира чрез плъзгащи се врати. Отвън те изглеждат непрогледни, но всъщност пропускат дискретно светлина и въздух. Огромно огледало в антрето, което е плъзгаща се врата, разширява още повече пространството.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X