Напишете дума/думи за търсене

Белослава Хинова - една от любимките на "Шанел" (Снимки)

"Шанел" metiers d’art show 2019/2020 - мечта, която все още ми е трудно да повярвам. Това написа в инстаграм българският модел Белослава Хинова. 17-годишната Бела дефилира за престижната марка за четвърти път. 

Главният дизайнер на "Шанел" Виржини Виар озаглави своето модно шоу "Париж улица Камбон 31" в чест на легендарното място, където Коко Шанел създава първия си магазин за шапки през 1910 г.

Младата българка заминава за Париж през септември м.г., за да подпише договор с една от най-големите модни агенции в света. След което се явява на няколко кастинга за ревюта на „Шанел”, „Ив Сен Лоран” и „Диор”. 

След кастинга отива на фитинг (манекенски жаргон, който означава проби с дрехи, на които се определя кой модел с каква визия ще излезе на ревюто - б.а.) и там се среща лично с вече покойния Карл Лагерфелд, а той я поздравява за визията.

През септември тази година тя дефилира и за "Армани", а за ревюто му тя преминава през кастинг с над 300 момичета и момчета от цял свят. Бел разказа тогава, че лично Джорджо е избирал всеки модел, с коя дреха да излезе и как точно да изглежда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X