Напишете дума/думи за търсене

Чудото, направено по стара билкарска рецепта, което се бори успешно с подаграта

Съществува ли лек, към който да посегнем при подагра? Да, колкото и невероятно да звучи – лек има. При това съставът му идва от природата, на една ръка разстояние от нас. Това е чудото отнародната медицина, наречено Подагро Протект.

Подаграта е напълно лечимо заболяване. Силно влияние й оказват диета и ограничаване на приема на алкохол. Назначаването на лечение с медикаменти се извършва от ревматолог. Между пристъпите е важно да бъде намалено количеството на пикочна киселина.

На помощ идва ПОДАГРО ПРОТЕКТ – изключителен продукт с натурален състав. Спомага естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и в другите тъкани, оказва благоприятно влияние върху ставите – на големия пръст на крака, глезените, петите, колената, китките, пръстите и лактите. Подпомага нормалната физиологична функция на ставите, поддържа в добро състояние околоставните тъкани, междуставните пространства и другите тъкани и органи, прави възможно свързването на пикочната киселина във водноразтворимо съединение, което се отделя по естествен начин от организма.

ПОДАГРО ПРОТЕКТ е високоефективен както при подагрични кризи, така и при хронична подагра. Приложим е още при проблеми в ставния апарат и пикочо-половата система.

ПОДАГРО ПРОТЕКТ СЕ ПРЕПОРЪЧВА при хора, страдащи от:

Подагра

Артрози и ошипявания

Хора, предразположени към задържане на пикочна киселина в организма

Болки в ставите, кръста и костите

Ограничена подвижност и скованост в ставите

Отоци

Състав:

Синя тинтява стрък 67 mg. Притежава противоспазматично действие, усилва секрецията на стомашните жлези и жлъчката.

Полски хвощ стрък 67 mg. Отлично средство е при ревматизъм, чернодробни заболявания, атеросклероза, жълтеница, подагра.

Троскот корен 67 mg. Прилага се при наличие на бъбречни и жлъчни камъни, отлично повлиява ревматизъм, подагра, отоци.

Бял равнец стрък 67 mg. Действието му е болкоуспокоително, противовъзпалително, кръвоспиращо, антисептично.

Глухарче стрък 67 mg. Прилага се при камъни в жлъчката, в бъбреците и пикочния мехур, при стомашни и чревни смущения, при кашлица, екземи, подагра, болести на далака, възпаление на червата, анемия и за регулиране на кръвното налягане.

Гръмотрън корен 67 mg. Използва се при отоци, наднормено тегло, ревматизъм, безплодие, шипове, подагра.

Бреза листа 67 mg. Според народната медицина се използват при терапия на атеросклероза, подагра, при бъбречни и жлъчни колики.

Златна пръчица стрък 67 mg. Изпoлзyвa пpи зaбoлявaния нa пи?oчнитe пътищa (възпaлeния, пяcъ? и ?aмъни в бъбpeцитe и пи?oчния мexyp c aлбyмин в ypинaтa), пpи oтoци oт paзличeн пpoизxoд, зaбoлявaния нa чepния дpoб и жлъчнитe пътищa, ?aмъни в жлъч?aтa, пoдaгpa, peвмaтизъм, eнтepo?oлити, бpoнxит.

Мента стрък 67 mg. Истински дар от природата.

Мнението на специалиста, Д-р Маринов:

„Ако се остави нелекувана, подаграта се развива най-вече поради постоянното натрупване на пикочна киселина в ставите. Пристъпите обикновено преминават за няколко дни, но с течение на времето те стават все по-чести и причиняват тежък артрит и необратими поражения в ставите, като в най-лошия случай подаграта става причина и за сериозни бъбречни заболявания.

С ежедневния прием на ПОДАГРО ПРОТЕКТ, вие си гарантирате поддържане на всички органи и системи в тялото в най-добро здравословно състояние и осигурявате превенция за развитие и обостряне на подагра.“

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. Подагро Протект има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + Безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + Безплатна доставка /Общо: 105 лв./

ВЗЕМИ ТРИ ПРОДУКТА ПО ИЗБОР И ЩЕ ТИ ПОДАРИМ КУТИЙКА ЗА ЛЕКАРСТВА

Можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40 и на https://biotica.bg или в повечето аптеки в страната.

X