Напишете дума/думи за търсене

Джулио Берути - мъжът, който замени Илия Павлов до Дарина

Aндреа Касаленьо е млад и красив маркиз. В първия миг, в който вижда обаятелната и дръзка Аниезе, се влюбва в нея. Но... любовта им е невъзможна. Огнената страст помежду им в сериала “Дъщерята на Елиза” държи зрителите епизод след епизод. Така още през 2008 г. на малкия екран у нас в ролята на Андреа за първи път ни се представя сексапилният италианец Джулио Берути.

Отново в романтична и мъчителна история актьорът оглавява каста в поредицата “Ястребът и гълъбицата”, вдъхновена от “Игуменката от Кастро” на Стендал, която също се излъчваше в България преди години. И докато някои от последните епизоди се въртяха в ефира, италиански медии вече бяха започнали да загатват за романтична връзка между техния омайник Берути и българската продуцентка Дарина Павлова, вдовица на Илия Павлов.

Оттогава любовта между двамата неведнъж е поставяна под въпрос - заедно ли са, или не са, а само преди дни се появи сензационно твърдение, че са сгодени и се готвят за сватба. Уликата - публикувана от Павлова снимка на хванатите им ръце, като на нейния безимен пръст искри диамантен пръстен във формата на змия. Фотосът е придружен с пояснението: “Най-добрата връзка е, когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време”.

Малко след това последва и неофициално опровержение - бижуто действително било подарък от 35-годишния Джулио, но двойката няма планове да минава под венчилото.

Берути е по-млад от Павлова с 21 години. Роден е във Вечния град - Рим. Зодия Везни. Висок е 190 см. За него може да се каже, че не е част от мнозинството хубавци - скочили от манекенската пътека пред камерата. Италианецът има диплома по дентална медицина. Баща му е хирург и това оказва сериозно влияние върху него.

“Харесва ми да използвам ръцете си, за да лекувам”, казва Джулио в интервю.

В училище, освен че набляга на уроците, той не пренебрева и физическите си дадености, които в крайна сметка му осигуряват място в светлините на прожекторите. Изявява се като модел - участва в ревюта, фотосесии и различни фешън кампании. Влечението към играта у него се заражда спонтанно. Още като дете обича да се занимава с рецитиране и театрални постановки.

35-годишният красавец е актьор, но има и диплома по дентална медицина
35-годишният красавец е актьор, но има и диплома по дентална медицина

Актьорската му кариера стартира от телевизионна реклама. На 21 години се явява на кастинг за малка роля в сериал и я получава. След това се снима в игрален филм и после идва участието му в “Дъщерята на Елиза”, което му осигурява международна популярност. Първоначално е уплашен от първата си главна роля.

“Направо си умирах от страх дали ще се справя, или не - спомня си Берути. - Проектът беше амбициозен, мащабен и означаваше огромна отговорност за мен. Но режисьорът беше много опитен. Научих много неща от екипа на сериала и успях да превъзмогна страховете си.”

Най-голямата сложност за актьора се оказва сработването му с неговия кон. Животното непрекъснато му погажда номера. Още на първия ден го хвърля от гърба си и се налага Джулио да влезе в болница. С времето обаче екранните партньори свикват един с друг и нямат повече проблеми.

Едва на 24 години Берути признава, че само веднъж е изживявал част от наистина голяма и силна любов - оказала се невъзможна. Дамата не била италианка. Разстоянието ги разделило.

“Като цяло съм много романтичен мъж”, описва себе си Джулио.

След 25-ата си годишнина горещият италианец започва пътешествие в търсене на себе си. Поне така обяснява в интервю за “Венити Феър” през 2014-а вече 30-годишният Берути. Тогава той признава, че още не е намерил точната жена, но знае как да чака.

По това време участва в шоуто “Танцувай със звездите” (Ballando con le stelle). Джулио е определян за най-красивия участник, а зрителите се чудят дали между него и партньорката му Саманта Тогни прехвърчат искри и извън сцената.

Медиите се заемат с въпроса и пишат, че друга жена държи сърцето на Берути. И това е Дарина Павлова - бивша актриса, вдовица, тв и филмов продуцент, близка приятелка на бившия премиер Силвио Берлускони и на куп холивудски звезди.

“Когато изцапам ръцете си, се чувствам в мир със себе си”, казва той за любимото си занимание - да поправя коли и мотори
“Когато изцапам ръцете си, се чувствам в мир със себе си”, казва той за любимото си занимание - да поправя коли и мотори

Тиражират се слухове, че тя отрупва Джулио с подаръци, включително часовник за десетки хиляди. В онзи момент, потърсена за коментар, Павлова отвръща само, че е продуцирала филм с участието на Берути, а нейният секретар пояснява, че бизнес дамата не желае да коментира повече по темата.

В продължение на няколко години бленуваният от жените италианец привидно е във връзка с австрийската актриса Франческа Кирхмайр, но през 2017 г. таблоидите започват да се съмняват в тяхната любов.

Двамата често се показват усмихнати и прегръщащи се на публични места, но в същото време Джулио продължава да бъде виждан често на площад “Пополо” (Piazza del Popolo) в Рим, където е домът на Дарина Павлова.

Тя е включвала през годините Берути в актьорския състав на филмите, които продуцира - като “Непобедимите 3” и т.н.

Иначе брюнетът блести най-ярко в лентите със сцени, които го разкриват пред зрителите напълно, иначе казано - без дрехи.

Международна популярност му донася ролята в сериала “Дъщерята на Елиза”, излъчван и у нас
Международна популярност му донася ролята в сериала “Дъщерята на Елиза”, излъчван и у нас

В “Любовта е несъвършена” (L'Amore e Imperfetto) той има стриптийз сцена и ред други еротични епизоди, които го показват както майка го е родила.

В “Голциус и компанията “Пеликан” (Goltzius and the Pelican Company) на прочутия Питър Грийнауей практически Берути е повече гол, отколкото облечен.

Любимото занимание на италианеца извън артистичните му ангажименти е да поправя коли и мотоциклети. С негов приятел откриват малка компания, която се занимава с това.

“Когато изцапам ръцете си, се чувствам в мир със себе си. И съм щастлив”, казва Джулио.

Тази година през май той трябваше да опровергае и упорития слух, че има любовна искра между него и бившата италианска министърка Мария Елена Боски.

“Това са само изводи, напълно измислени, за да се вдига шум. Между мен и нея никога не е имало нищо. Освен всичко аз съм щастливо ангажиран”, обясни Берути пред пресата.

Това загатване повдигна въпроса дали става въпрос за Франческа Кирхмайр, която иначе живее в Америка и това изисква доста усилия, за да се поддържа страстта помежду им. Единственото, което каза Берути, е: “Между нас има голяма почит”. Това не хвърля достатъчно яснота дали става въпрос за приятелско, или романтично уважение. И дали щастливата ангажираност не е с Дарина Павлова.

По същия начин продуцентката никога не хвърля излишна светлина върху своя личен живот. Но има връзки, които не може да скрие. Като тази със Силвио Берлускони.

Двамата се запознават през 2004 г. във Вашингтон. Той я ухажва настойчиво, а тя се премества да живее в Рим. Между тях пламва не просто искра, а истински огън - според нейни собствени думи. После отношенията им преминават в приятелство, основано на уважение, обич и доверие.

“Дарина винаги ми връща енергията. Тя е жена с класа и срещите ни винаги са ползотворни”, коментирал е по адрес на българката Берлускони преди години.

Павлова е признавала, че е имала и ще има само една голяма любов.

“Илия Павлов е мъжът на моя живот, никой друг” - признава тя пред Георги Тошев още през 2015 г. - Любовта с Илия ми даде всичко. Срещата с него бе съвсем случайна и никога не съм мислила, че той ще е мъжът на моя живот. Нещата се развиха от само себе си. Ние бяхме един тандем. Бяхме абсолютно всичко. Когато на мен ми липсваше нещо, той ми го даваше, когато на него му липсваше, аз му го давах.

Даже не беше нужно да си говорим. От поглед разбирах какво трябва да се направи. Той също, което е рядкост, особено когато един мъж расте бързо напред в обществото и трупа капитал. Илия ми даде всичко, както, предполагам, и аз на него.”

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X