Напишете дума/думи за търсене

От какво имат нужда зодиите, за да са щастливи през 2020-а

Изпратихме 2019-а по живо, по здраво и настана време да запретнем ръкави за мечтите и целите на това лето Господне.
И ако трябва да перифразираме Николай Хайтов: „Едно е да искаш, друго е от нещо да имаш наистина нужда.“
Тази зодиакална прогноза ще покаже разликата между прищявката и необходимостта за добруването на различните знаци.

Овен
Искане: Искате всяка добра възможност да идва при вас
Това се дължи на вашата амбициозна и страстна природа и на действената ви натура. Наясно сте, че гоните мечтите си безмилостно, но само ако възможността ви падне в скута.

Необходимост: Вместо да чакате за възможност, отидете и я създайте
Трябва да преследвате всичко, което искате да постигнете в живота си. Следването на целите ви за 2020 г. ще доведе до много баланс във вашия живот, но трябва да хванете бика за рогата.

Телец

Искане: Искате ангажираност и стабилност в живота си
Тъй като чувствате, че най-накрая сте готови за стабилна и любвеобилна връзка, вие активно се стремите към такава. Друга причина, поради която сега искате да се отдадете на сериозни отношения, е, че чувствате, че това ще ви помогне да станете спокойни и ще донесе малко покой в хаотичния ви живот.

Необходимост: Трябва да сте ясно какво искате и какво не искате, преди да влезете в сериозна връзка.
Това ще ви помогне да намерите някого, с когото можете да бъдете себе си и да сте щастливи.

Близнаци
Искане: Искате да изпитате всяко възможно нещо, което се предлага на територията на Земята
Мозъкът ви винаги е зает с проучване на различни възможности и вие нямате търпение да получите зелен сигнал. Един от най-големите ви страхове е, че ще пропуснете нещо. Ето защо винаги искате да опитате нещо ново.

Необходимост: Трябва да забавите малко темпото и да се насладите на това, което животът ви поднася.
Като представител на тази зодия вие винаги преследвате и постигате целите си. Няма нужда да се преуморявате. 2020 година ще ви даде много. Насладете й се.

Рак
Искане: Искате животът ви да е организиран и стабилен
Стабилността е нещо, за което винаги преследвате, защото чувствате, че сте в най-добрата си форма, когато животът ви не е разпилян и сте на прав път. Освен това искате някого в реалността си, на когото може да разчитате напълно.

Необходимост: Трябва да излезете от зоната си на комфорт
2020 г. е готова да разклати нещата в живота ви и най-добре бъдете подготвени за това. Не се притеснявайте, това ще бъде добро разтърсване. Ще получите много възможности за успех, но от вас зависи да се възползвате максимално от тях. Важно е да излезете от зоната си на комфорт.

Лъв

Искане: Искате всички ваши цели да бъдат изпълнени
Отдавна работите усилено и искате да видите тези резултати. Неприятно ви е, че отнема толкова дълго време. Смятате, че 2020-а трябва да е вашата година и е крайно време да получите дължимото от съдбата.

Необходимост: Трябва да имате здрав разум
2020-а ще бъде приключенска и вълнуваща година за вас, така че трябва да носите отговорност за това как постигате целите си. Новата година ще ви накара да сте много амбицирани, но трябва да положите усилия, за да бъдете и практични. Уверете се, че не ставате самоуверени.

Дева
Искане: Искате да се придържате към своите планове, независимо от ситуацията

Вие сте човек, който знае в коя посока иска да се развива животът му. Като организирана личност, искате да сте сигурни, че следвате всяко правило.

Необходимост: Трябва да забавите темпото
2020 г. ще ви извади от вашата зона на комфорт, но не позволявайте това да ви плаши или да ви възпира. Бъдете открити и се отпуснете. Ще видите, че има много неща, които все още не сте научили, което ще разшири ума и хоризонтите ви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X