Напишете дума/думи за търсене

Как да намалим холестерола и да пречистим артериите само за 5 седмици

Атеросклерозата атакува тайно. Проблемите, свързани с лошото кръвообращение, високото ниво на холестерол и хипертонията се увеличават постепенно още след 30-годишна възраст.

Ако лесно и бързо се уморявате, ако имате мускулни крампи, ако имате студени крака и ръце, световъртеж. Ако чувате пищене в ушите, страдате от главоболие и имате проблеми с концентрацията и паметта… Всичко това означава, че Вашите артерии са в някаква степен запушени от натрупващия се холестерол и калцирана атеросклеротична плака и се нуждаято от бързо пречистване.

Японският учен Проф. Чой откри най-мощния фитоекстракт, който разгражда лошия холестерол чрез активна липаза и отблокира кръвообращението. Съединението премахва опасните натрупвания от стените на кръвоносните съдове и така предотвратява риска от инфаркт и инсулт. Продуктът пречиства артериите и поправя настъпилите увреждания. „Отдавна бях убеден, че използването на синтетични препарати не дава добри резултати. По тази причина винаги съм търсил решение в природата.“ – споделя ученият.

Така е съставена революционната комбинация от фитоекстракти с мощно действие върху лошия холестерол. Научно е установено, че молекулите на съединенията в продукта се свързват с тези на холестерола в кръвта и го извеждат още от първия прием. Така само след едномесечен прием може да се забележи намаляване нивата на лошия холестерол до 50% без промяна в хранителния режим и двигателната активност на пациента.

Продуктът е регистриран под наименованието Холестерол Клийнър и се предлага повечето големи аптеки в страната. Масово е препоръчван от кардиологите като съпътстваща терапия при пациенти с прекарани инфаркти и инсулти, но и такива с високо кръвно и аритмия, тъй като действа благоприятно и при тези заболявания.

Ако вече сте прекарали инфаркт или инсулт, нуждата от профилактично пречистване на кръвоносните съдове от холестерол е изключително голяма, за да се предотврати повторен рецидив. Ето защо специалистите препоръчват приемът на иновативния препарат Холестерол Клийнър, който ефективно се грижи за еластичността на цялата кръвоносна системата, като пречиства едновременно с това и от лошия холестерол.

ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР е продукт от изцяло натурални съставки, който доказано намалява количеството на лошия хорестерол в организма. Съдържа концентрирани екстракти от бял трън, зелен чай, чесън, Витамин В3 (ниацин), фолиева киселина, Витамин С (аскорбинова киселина).

Профилактичното приемане на ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР помага за поддържане нормални нива на холестерол в кръвта и поддържане на максимална елестичност на кръвоносните съдове.

ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР ДЕЙСТВИЕ

• Регулира стойностите на лошия холестерол в кръвта

• Подобрява обмяната на липидите

• Защитава клетъчните мембрани

• Регенерира клетките и усилва ефективността на лимфната система за изхвърляне на тежки метали

• Забавя процеса на преждевременно остаряване

• Подобрява елестичността на кръвоносните съдове

• Поддържа вискозитетета на кръвта и предотвратява появата на тромбове

• Действа превантивно при вече прекарани инфаркти и инсулти

ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР е един чудесен натурален продукт, с чиято помощ можете да намалите нивата на лошия холестерол и да предотвратите последващи негови натрупвания по възможно най-естествения за организма начин.

ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ:

• Заболявания на сърдечно-съдовата система

• Прекарани вече инфаркти и инсулти

• Наднормено тегло

• Диабет

• Аритмия и тахикардия

• Запушване на кръвоносните съдове

• Отоци

• Разширени вени

Продуктът „Холестерол Клийнър“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: https://biotica.bg/cholesterol-cleaner-za-prechistvane-ot-loshiya-holesterol или в аптеките.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + Безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + Безплатна доставка /Общо: 105 лв./

ВЗЕМИ ТРИ ПРОДУКТА ПО ИЗБОР И ЩЕ ТИ ПОДАРИМ КУТИЙКА ЗА ЛЕКАРСТВА

X