Напишете дума/думи за търсене

Добре дошли в света на La Bomba

ТБ ЕЛИТГРУП ЕООД е семейна компания, чиято основна дейност е доставка на кафе от най-високо качество, в съответствие с предпочитанията и възможностите на съответните пазари.

Кафето ни се произвежда в Италия от партньорските ни фабрики, които са сред десетте най-известни производители в страната. Едновременно с богатия си опит и солидно присъствие в историята на производството на кафе, партньорите ни са отворени към експериментирането и разработките на нови блендове кафе.

ЗАЩО КАФЕ LA BOMBA Е РАЗЛИЧНО?

- Ние създаваме уникални блендове кафе Арабика и Робуста, които произвеждаме в Италия за клиенти с големи очаквания спрямо качеството и разумната цена

- Гарантираме най-доброто качество за предлаганата цена

- Редовно имплементираме нови и уникални, съпътстващи кафето продукти като кафе-сметана, ароматизирана захар, чаши и други

Истинско еспресо може да намерите и в бара, но приготвеното вкъщи кафе е удоволствието, на което все повече от нас се наслаждават и не биха направили компромис с него.

Нашата отдаденост и опит, както и блендовете ни кафе от най-високо качество, крият в себе си тайната на незабравимия вкус на кафе LA BOMBA.

Нашето продуктово портфолио предлага богат асортимент от продукти, включително мляно кафе, кафе на зърна ЛА БОМБА, ароматизирана захар, La Bomba Irish Cream сметана за кафе, кафе машини, брандирани чаши за еспресо и капучино, захар, бъркалки, мед, мляко и други.

ОТЛИЧНИТЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ НА LA BOMBA ВНАСЯТ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ И ОФИС НЕПОВТОРИМИЯ АРОМАТ НА КАФЕНИТЕ ПЛАНТАЦИИ!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТИ:

ТБ ЕЛИТГРУП ЕООД

www.caffelabomba.com

ЗА ПОРЪЧКИ:

0896 733 224

www.kafepromocia.com

X