Напишете дума/думи за търсене

Българска монетна къща представи „Колекция любов – персонализирани подаръци“

Лични и стойностни гравирани подаръци за Празника на влюбените, годишнината от първата среща или сватбата, за важен ден или просто, защото искате да зарадвате любовта с романтичен жест, пуска Българска монетна къща

Уникалното е, че романтичният подарък ще бъде гравиран с името на любимия Ви човек. Медалната емисия е отсечена във висше, мат-гланцово качество от сребро, проба 333/1000 с тегло 16,5 гр и диаметър 35,2 мм. Безплатна подаръчна кутийка е завършекът на „С много любов“.

Лично съобщение върху мед с покритие от чисто злато е другият сензационен продукт. Медалът с диаметър 34 мм е посветен на онзи специален човек, с когото си пишем непрекъснато, на когото изпращаме най-много емоджита и чиито снимки винаги лайкваме! Персонализираната подаръчна емисия с гравирано име и селективно оцветяване „Дигитална любов“ е подарък, знак на обичта онлайн и офлайн.

За персонализирането и поръчката на колекционните продукти е необходимо да се обадите на официалната телефонна линия на Българска монетна къща 02 814 50 66.

X