Напишете дума/думи за търсене

Калин Вельов и Йоанна Драгнева се снимат в романтична комедия

Йоанна Драгнева и Калин Вельов отново се срещат на музикалната сцена с парчето "Безгрижни". Това е вторият им съвместен проект след дуета им „Както Никой“ (2016), който беше пилотен сингъл от саундтрака към филма „Бартер“.

Подобно на първата им песен, „Безгрижни“ също е с филмово присъствие – част от новия български филм „Връзкология“ на режисьора Ивайло Спасов, в който Калин и Йоанна (в главната роля) участват.
Лентата е романтична комедия, чиято премиера предстои на 14.02 в киносалоните. Филмът разказва за привлекателна и успешна в кариерата си жена (Йоанна Драгнева), която преминава през редица любовни перипетии в търсене на истинската любов.

„Безгрижни“ е позитивно и весело парче, вдъхновено от всекидневните емоции и необходимостта да приемаме напрегнатото ежедневие с усмивка. „Безгрижни“ е песен, която отразява общата позитивна нагласа към живота на двамата изпълнители, тяхната музикална визия и споделя общата им страст – ударните инструменти и перкусии. Видеото към песента е заснето в арт-център Фабрика 126 от режисьора Ивайло Спасов и оператора Добромир Николов. 


Автор на музиката, аранжимента и текста на „Безгрижни“ е Калин Вельов.
Песента „Безгрижни“ е вече в радио- и телевизионния ефир, както и във всички дигитални платформи за даунлоуд и стрийминг.

„Идеята за песента се роди преди няколко години, когато станах татко и сутрините започваха в 6.30 с приятно детско чуруликане, което те събужда бързо и зарежда с готина енергия. И въпреки натоварения ден и понякога изнервените случки, оставаш позитивен и усмихнат през целия ден. Безгрижно усмихнати – казва Калин Вельов, а Йоанна добавя: „Записахме песента на един дъх. Това е толкова зареждащо парче, което ми носи настроение за море, лято и безгрижни дни! Точно затова така му подхожда и заглавието “Безгрижни”, а видеото е от типа “разкази с неочакван край“.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X