Напишете дума/думи за търсене

Вълшебната билкова смес която възкресява ставите

Ето как да се спасите от ставните болки завинаги

Течният еликсир „Артроксин“ е концентриран екстракт от две киселини, производни на босвелията. Най-впечатляващото на тази формула е силата на тези киселини да създава процеси на възстановяване на хрущялната и костната тъкан, което в дългосрочен план може да предотврати напълно артритното заболяване, като премахне първопричината за възникването на болката и възпалението.

АРТРОКСИН е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания.

Основен компонент в състава на АРТРОКСИН, това е екстрактът от босвелия създаден по рецептурите на акад. Хлебаров. Характерно за нея е:

• Подпомага функциите на ставите и ставните връзки;

• Има противовъзпалително действие;

• Повлиява благоприятно опорно–двигателния апарат;

• Оказва благотворно действие върху ставите и мускулите;

• Оказва общоукрепващо и противовъзпалително действие;

• Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан;

• Допринася за произвеждането на колаген от организма;

• Допринася за нормалното функциониране на костите и хрущяла;

БОСВЕЛИЯ - ПРИРОДНОТО ЧУДО!

Билката действа безотказно срещу всевъзможни проблеми със ставите и костите. Екстрактът от босвелия благоприятства със своите обезболяващи, противовъзпалителни и антиревматични свойства. Той подпомага борбата с мъчителната мускулна или ставна болка, следствие на ставни заболявания. Спомага за запазване на мускулната и ставната подвижност, набавящ на ставите и мускулите всичко необходимо за тяхното оптимално функциониране. Компонентите в състава на растението, инхибират отока и възпалението, и активизират възстановителните реакции на хрущялната тъкан. Босвелиевият екстракт способства за увеличаване влагата в хрущялните тъкани и увеличава тяхната гъвкавост и еластичност. Алонтоинът, който се съдържа в него, съдейства за създаването на нови клетки и възстановяване на вече засегнатите.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ:

• Ревматизъм

• Подути стави

• Подагра

• Ревматоиден артрит

• Атеросклероза

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЛЗИ

• Проучвания показват, че при продължителен прием на босвелова киселина нивата на пикочната киселина драстично спадат. Босвелията е богата на флавоноиди и те доказано премахват излишното количество пикочна киселина. Приемът на Витамин С помага за по-лесното освобождаване на пикочната киселина с урината и подпомага работата на бъбреците. Босвелията може да се използва като помощно средство за намаление на левкотриените, вещества, които участват във възпалителния реакция по време на пристъп на подагра.

• Подпомага изграждането на ставните хрущяли. Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратяване дегенеративните процеси в тях. Подходящ прием при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Съдейства за снабдяване организма с калций и фосфор от растителен произход. Подпомага различни състояния на опорно-двигателния апарат.

• Босвеловата киселина подпомага намаляването на количеството на имунните клетки, насърчаващи възпалението, и в същото време увеличава броят на тези, които го предотвратяват. В изследвания при пациенти с възпаление на червата босвеловата киселина намалява стомашно-чревното възпаление и увреждането на тъканта.

МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТИ

Доц. Д-р Георгиев

„Основните активни компоненти с антивъзпалително действие в смолата на босвелия са босвелиевите киселини (КВА и АКВА), които блокират синтеза на левкотриени – хормоноподобни вещества, които са един от основните фактори за възникването на възпалителни процеси.“

Артроксин“ намалява болките в коленете и увеличава гъвкавостта им. Формулата има силата да подобрява притока на кръв към ставите при нарушения от спазми на кръвоносните съдове. Има данни, че по време на приема на продукта се наблюдава общо подобрение на сърдечно-съдовата, отделителната, ендокринната, пикочо-половата и други системи в човешкото тяло.

Най-важното за „Артроксин“ е неговото комбинирано действие. Продуктът овладява болката и подсигурява подвижността на ставите, но заедно с това е и силно противовъзпалително средство.

Формулата е разработена в течна форма и за разлика от много други препарати, които са в таблетен вид, се абсорбира много по-пълноценно и ефективно, и въздейства директно на клетъчно ниво. Това позволява продуктът да няма никакви противопоказания и заедно с това да подсигури бързо действие и видими резултати още от първия прием. Освобождаването на активните компоненти протича дългосрочно и веднъж достигнал оптимални нива на насищане в организма, продуктът може да подсигури облекчаване на симптоматиките на артрозите за период от няколко месеца до година и терапевтичен ефект върху ставните огнища. По тази причина, препоръчваме първоначален курс на лечение от три до шест месеца и поддържаща терапия два пъти годишно между един и три месеца, в зависимост от тежестта и вида на заболяване на опорно – двигателната система.

„Артроксин“ се препоръчва при състояния на болки в кръста, при дискова херния, дори и при мигрена. Особено добре се повлияват и пациенти с диагностицирана болест на Бехтерев и ревматоиден артрит, всички форми на остеопорози и артрози, шипове, ревматизъм, подагра, артрит.

Артроксин можете да поръчате на промоционална цена до 15.03.2020 г. 24 лв. за брой с безплатна доставка директно на телефон: 0877 72 10 40, Както и на интернет страницата: https://biotica.bg/

След тази дата ругулярната цена е 49 лева за брой с безплатна доставка.

X