Напишете дума/думи за търсене

Д-р Василев: „Как да се справим с вирусите, особено ако сме в зряла възраст“

За правилния подход към болестта, няма никакво значение какъв е грипният вирус, какъв е щамът, дали е свински, птичи или коронавирус. Важно е само следното:

Това е вирус. Този вирус се предава по въздушно-капков път. Този вирус поразява органите на дихателната система. Тези три констатации са абсолютно достатъчни, за да се ориентирате в правилата за профилактика и лечение.

Аз препоръчвам на своите пациенти задължителен прием дори и без наличие на вирус Имуниксин, който мобилизира имунната защита. Продуктът е 5-пъти по-мощен в борбата с вирусите.

Имуниксин съдържа т.нар имуноактивен комплекс в специална формула с оптимална концентрация за най-лесен прием и най-пълно усвояване. При ежедневен прием повишава имунния отговор особенно при по-възрастните хора и помага многократно за преминаване по-леко и бързо на симптомите на вируса.

ИМУНИКСИН е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. ИМУНИКСИН действа в следните насоки:

• Подобрява работата на имунната система;

• Възстановява организма след боледуване;

• Намалява умората;

• Подпомага тялото при стрес;

• Подпомага нормалната функция на вътрешните органи;

• Притежава имуностимулиращо и антивъзпалително действие;

• Стимулира производството на „гама интерферон“ (INF-?)

ИМУНИКСИН е изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично въздействие върху човешкия организъм създаден по рецептурите на акад. Хлебаров. Благодарение на билковия си състав, е създаден за подсилване на имунната система и грижата за цялостното здраве на нашия организъм. ИМУНИКСИН активно спомага естественото прочистване на лимфната система и поддържане в норма на течливостта на лимфата, така че да се поддържа нужната профилактика от хронични и терминални заболявания.

ПРЕДИМСТВА

• Имуностимулиращо действие – съдейства за стимулиране на имунната система и борбата с инфекциите.

• Имуномодулаторно действие – подпомага производството на естествени антитела, подобряване функциите на имунната система и поддържане на оптималните нива на действие.

• Антиоксидантно действие – подпомага тялото да елиминира свободните радикали, които са отговорни за редица увреждания на клетките и най-честите здравни проблеми, като сърдечно-съдови нарушения и рак.

• Антивирусно действие – наличието на гликозиди, проантоцианиди и бета ситостерол допринася за антивирусна и противовъзпалителна подкрепа на тялото.

• Адаптогенно действие – подпомага поддържането на хомеостазата и устойчивостта на организма към реакции на стрес.

• Антимикробно действие – оказва активност срещу вируси, бактерии, гъбички и други микроорганизми, способни да предизвикат заболяване.

Какво е “интерферон гама (INF-?)”?

При възникване на инфекция в човешкия организъм се развиват имунни реакции със сложни клетъчни взаимодействия.

Съществуват три типа интерферон – интерферон алфа (INF-?), интерферон бета (INF-?) и интерферон гама (INF-?). Всички интреферони имат имуномодулиращ, противовирусен, притовотуморен (намаляват туморния растеж) и антипролиферативен (възпрепятстват размножаването на съединителната тъкан в черния дроб) ефект.

Имуномодулиращият ефект на интерфероните се изразява в способността им да регулират взаимодейтвието на клетките, участващи в имунния отговор. Интерфероните изпълняват тази функция чрез регулиране на чувствителността на клетките към цитокини и експресията на клетъчните мембрани на молекулите на главния комплекс за хистосъвместимост тип I (MHC1).

Имуниксин можете да поръчате на промоционална цена до 16.04.2020 г. 24 лв. за брой с безплатна доставка директно на телефон: 0877 72 10 40, Както и на интернет страницата: https://biotica.bg/

След тази дата регулярната цена е 49 лева за брой с безплатна доставка.

При поръчка на три продукта, получавате подарък книжка „Лечебните билки на България“.

X