Напишете дума/думи за търсене

За високото кръвно и холестерола вече има решение

Професор Здравков препоръчва мощен билков комплекс за справяне с хипертонията

„Препоръчвам на своите пациенти Кардиоксин при хронично високо кръвно и увредена кръвоносна система. Особено подходящ е за хора с прекарани инсулти и инфаркти, които са застрашени от повторен рецидив. За създаването на Кардиоксин, българските учени са похарчили цели 4 години. Откритието на годината беше номинирано за международна награда. Многоетапното тестване доказа ефективността на средството, за което академиците получиха всички необходими лицензи, сертификати за качество.

Формулата работи в комплекс, т.е. не само подобрява притока на кръв, но и осигурява на организма съществени микроелементи, витамини. Клиничните проучвания показват, че кръвното налягане на пациентите се връща към нормалното в рамките на 1-2 часа след приложението на Кардиоксин. С напредването на терапевтичния курс еластичността на кръвоносните съдове се увеличава, общото здравословно състояние се нормализира и симптомите на хипертония изчезват. Научно е доказано, че Кардиоксин намалява риска от хипертонична криза и сърдечен удар.

В какво се крие тайната за мощното действие на препарата? Учените са открили сложно съединение, което е основната съставка на Кардиоксин, а именно: Проантоцианидин – най-мощният антиоксидант. Веществото проантоцианидин, съдържащо се в Кардиоксин, има отличен ефект върху кръвоносните съдове. Проантоцианидин има изразен венотоничен ефект. Повишава венозния тонус, действа веноконстриктивно и антиексудативно върху перивенозната тъкан. Веноконстриктивното действие е свързано с констрикция (стягане) на гладката мускулатура на съдовата стена и свиване на периферните венозни съдове. Антиексудативното му действие намалява капилярната пропускливост и чупливост и нормализира капилярната резистентност. Освен това, има капиляротоничен ефект и подобрява микроциркулацията. Интересен е фактът, че проантоцианидин въздейства и на артериалните съдове, а не само на капилярите, вените и лимфните. Има артериален вазодилатиращ ефект (разширяване на артериалните кръвоносни съдове). Намалява спазъма на артериите и разширява артериолите.“

Предимства на Кардиоксин:

- Още през първите 6 часа от приемането вашето кръвно налягане влиза в нормата! Не води до рязко спадане на кръвното налягане.

- Хармонично регулира работата на сърцето. Пълно възстановяване.

- Помага при стенокардията, аритмията, неврозите, за  подобряване на паметта, възстановяване на речта и движенията след инсулт.

Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка подпомага сърдечната дейност и предпазва сърцето. Кардиоксин има изключително действие при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система.

Прилага се при хронична съдова недостатъчност и като профилактично средство срещу пристъпи на стенокардия. Укрепва съдовете и регулира кръвното налягане. Кардиоксин поддържа нормалната пропускливост на кръвоносните съдове и оросяване на крайниците.

За кого е подходящ Кардиоксин?

• За хора с наднормено тегло.

• За хора страдащи от диабет.

• За хора с хронична хипертония.

• За злоупотребяващи с алкохола.

• За хора с намалена физическа активност.

• За дългогодишни пушачи.

• За професионални спортисти.

• За хора в напреднала възраст.

• За хора подложени на постоянен стрес.

• За хора със сърдечно-съдови заболявания.

Още предимства от употребата на Кардиоксин

- подобрява нивата на кръвното налягане.

- поддържа нормалната пропускливост на кръвоносните съдове.

- поддържа нормалното оросяване на крайниците.

- засилва кръвооросяването.

- подобрява кръвообращението.

- подобрява работата на коронарните артерии.

- има успокояващият ефект върху нервната система.

- 100% натурална формула за постигане на по-добри резултати.

- без никакви странични ефекти.

- без никакво съдържание на консерванти, оцветители и ГМО.

- напълно чист продукт, който не натоварва тялото с излишни химически съставки.

Поръчайте на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg или в аптеките.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

При поръчка на три продукта, получавате подарък книжка „Лечебните билки на България“.

X