Напишете дума/думи за търсене

#Вкъществуване: да си направим салон за красота у дома

Да живеем в изолация от другите едва ли е било нечие новогодишно желание, но ето че се превърна в начин на живот на почти всички ни. И тъй като не знаем още колко дълго ще продължи, най-добрият начин да го приемем, е като открием позитивите от тази промяна. Да, не можем да се виждаме с част от семейството си и с приятелите, но можем да контактуваме по всяко време с тях и да бъдем близки по други не по-малко ценни начини. Не можем да излизаме и да се разхождаме в парка, но можем да си направим градина у дома и да й се радваме. Не можем да ходим на спорт, но можем да го правим в хола у дома. Не можем да излезем на ресторант, но можем да усъвършенстваме кулинарните си способности и да се радваме на качествена домашна храна всеки ден. Не можем да заведем децата на площадката, но можем заедно да майсторим красоти и да играем на безброй весели игри.

Идеи за всички тези занимания и още много забавни дейности у дома събраха от Lidl България на техния сайт, в специално създадената рубрика #Вкъществуване. Цял наръчник с рецепти за красота ще откриете в рубриката, както и напътствия как с наличните продукти в кухната да си направите от домашна козметика до домашен козунак. Пребиваването у дома тези дни може да бъде истински забавно и... активно! От рубриката #Вкъществуване потърсете вдъхновение за фитнес в леглото (за истински спорт говорим... вие какво си помислихте?), за упражнения заедно с вашето куче и много хитри идеи за това как да превърнете дома си в перфектното място за #Вкъществуване.

Всяка седмица любими шеф-готвачи, инфлуенсъри и гост автори ще представят полезни съвети и трикове в различните категории, а от компанията обещават интригуващо съдържание и предизвикателства и в социалните си канали. Как да #вкъществувате с любимите хора между четири стени? – на тези и още много въпроси отговаря вкъществуващият екип на Lidl ето тук: https://www.lidl.bg/polezno-info/vkashtestvuvane

Сред гост-авторите на рубриката са и нашите колеги, водещите на „Звездна кухня с Мила и Толик“. Мила, която е и главен редактор на сайта mila.bg, ще сподели как може да си направим салон за красота у дома и как да преобразим балкона като чудна цветна градина. Толик пък ще даде съвети за мъжете и как да поддържат външния си вид по време на #вкъществуване.

Не на последно място, не пропускайте и новаторските идеи за предстоящия Великден – от боядисване на яйца до рецепти за вкусно агнешко и декорация на трапезата.

Надникнете за доза вдъхновение и ще видите, че между разучаването на новите рецепти и идеите за това как да се забавлявате у дома всички заедно, времето ще мине неусетно. И в края на деня ще си кажете: „Колко е хубаво това #Вкъществуване!“

X