Напишете дума/думи за търсене

Цялостен план за подмладяване на лицето с подарък филър

Мисис България 2018 World Яна Средкова не крие, че благодарение на Belotero Revive поддържа кожата си по-сияеща и еластична

До 15 юли 2020 в Хил клиник може да се възползвате от специалното предложение – естетичен дерматолог да ви консултира по отношение цялостен план за подмладяване на лицето и контурна пластика с хиалуронови филъри.

След като естетичният лекар на Хил клиник се създаде комплексен план за промяна, може да се възползвате от новия филър/скин бустер Belotero Revive, който ще получите напълно безплатно към всеки два други поставени филъра.

Използването на тези три продукта, единият, от които е подарък, представлява отличен план за тотално третиране на кожата на лицето, подмладяване и промяна, която жените 40+ желаят в началото на сезона. Резултатът ще е предефиниране на изгубени обеми, моделиране и възстановяване на чертите на лицето, подчертаване на естественото излъчване.

Всяка дама ще получи точната корекция, от която нейното лице има нужда с един комплексен, ефективен подход. С филърите може да се постигне деликатно, но категорично коригиране на повърхностни бръчки като „пачи крак“, както и за средни и дълбоки бръчки, например бръчки по челото, гневни бръчки и бръчки около носа и устата, да бъде прецизно и красиво запълнен обемът на устните или да се компенсира асиметрия на устните, да се придадат нови контури и обем на лицето в зона брадичка, бузите и скулите, да се запълни хлътналата слъзна долина, да се витализира деколтето или повърхността на ръцете.

Наскоро пуснат на пазара, Белотеро Ривайв не случайно направи бум в естетиката. Освен концентрирана хиалуронова киселина в неговите съставки присъства и глицерол. Тази комбинация дава възможност кожата да се освежи и подмлади. Няма сезонност, нито възрастови ограничения за самата процедура. Няма никакъв възстановителен период - заличават се фините мимически бръчки и се предотвратява зачервяването на кожата, което е проблем за доста дами на средна възраст.

За повече информация: 02 439 3131, Хил клиник

X