Напишете дума/думи за търсене

Телевизия ММ стартира новия си проект CONNECTIONS с DJ сет от нос Калиакра

Популярният тандем Balthazar & Jackrock гостуват в първото издание на CONNECTIONS със свой 90 минутен DJ сет.

Поредицата от красиво заснети изпълнения на български и международни артисти, ще бъде излъчвана всеки последен четвъртък от месеца от 21 ч. в ефира на първата музикална телевизия в България ММ, както и на сайта mmtvmusic.com. През последните няколко месеца медията успешно се налага като модерна дигитална платформа за музика и лайфстайл, с акцент производството на собствено качествено съдържание.

CONNECTIONS е авторска идея и продукция на екипа на медията, която във всеки епизод ще свързва по оригинален начин хора, музика и известни природни забележителности.

Това ще дава възможност на артистите за изява в нeобичайна среда и ще им помогне да продължават да достигат до феновете си в тези трудни за музикалния бизнес времена. На свой ред зрителите ще могат да се наслаждават на перфектна визия и звук и да се пренесат на красиви места от удобството на домовете си.

Освен по телевизия ММ феновете на електронната музика ще могат да следят предаването във Фейсбук, Инстаграм, Туитър и YouTube канала на MMTV.

По света подобни проекти има от 2016г, като те се излъчват основно по социалните медии. Първите и най-известни са французите от Cercle, с чийто основател Дерек Барбола, екипът на телевизия ММ разговаря по време на Amsterdam Dance Event 2019.

За първи път сега ММТВ го стартира в тв ефира на България, което прави CONNENCTIONS уникален.

Гледайте Balthazar & Jackrock в CONNECTIONS на 27 август, четвъртък от 21:00 ч. по телевизия ММ и на mmtvmusic.com.

Визуалният пърформанс бе заснет в началото на този месец на залез слънце от нос Калиакра.

Заснемането на предаването е съобразено с COVID-19 и се реализира без или с минимално количество публика.

X