Напишете дума/думи за търсене

Букет от билки помага при “старческо перде”

Болестта сполетява най-често хората над 65-годишна възраст

Голяма част от хората приемат загубата на зрение като нещо нормално и като част от процеса на стареене. Истината е, че немалко от тях, предимно възрастните над 65-годишна възраст, губят зрението си заради катаракта - позната като “старческо перде”. Статистиката показва, че ежегодно в България се правят повече от 20 000 операции.

Катарактата представлява състояние, което се характеризира със замъгляване на лещата на окото, което води до намаляване на зрението. Възможно е състоянието да засегне едното или двете очи. Често заболяването се развива бавно и не нарушава зрението в началото. При нарастване на катарактата замъгляването обхваща все по-голяма част от лещата и изкривява светлината, минаваща през нея. Това може да доведе до по-забележими симптоми.

Освен намалено и замъглено зрение, при катаракта могат да се наблюдават избледняване на цветовете, светлинни отблясъци, затруднено нощно виждане, отпадане на части от зрителното поле, чувствителност към светлина, двойно виждане в едното око, чести промени в предписанията за очила или контактни лещи. Тези оплаквания могат да причинят затруднения в шофирането, четенето и разпознаването на лица. Катарактата причинява 1/2 от слепотата и 33% от зрителните увреждания в световен мащаб.

Как да се погрижим

за здравето на очите си?

Очите са вторият най-сложен орган в човешкото тяло след мозъка. Преуморените очи са често срещан проблем. Най-широко разпространените причини, които довеждат до преумора на очите са прекарването на дълги часове на изкуствена или лоша светлина, продължителното четене или работа на компютър, ежедневният стрес, неправилно предписаните очила, замърсяването и др. Често поради тези фактори преумората на очите е последвана от чувство на напрегнатост и стегнатост около очите, трудност при фокусирането и концентрацията, както и главоболие.

От няколко години на българския пазар се предлага хранителната добавка “ВЮФИКС”, чийто билков състав спомага за подобряване на зрението и поддържане добро здраве на очите. Този продукт оказва благоприятно въздействие при глаукома, катаракта, астенопия при работа с компютър, макулна дегенерация, върху цялостното здраве на очите.

ВЮФИКС” подобрява и поддържа здравето на зрителната система. Този букет от билки предпазва очите от действието на синята светлина (част от слънчевите лъчи и изкуственото осветление.

“Едно от основните предимства на тази хранителна добавка е, че намалява умората в очите и е профилактично средство за проблеми със зрението, свързани с възрастта”, категорични са експертите.

До 14 септвмвриВЮФИКСе на промоционална цена от 27.30 лв. за една опаковка + 5 лв. доставка. При поръчка на 2 или повече бройки куриерската услуга е безплатна. Редовната цена на продукта е 39 лв.

Поръчайте директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава и подарък - книжка „Лечебните билки на България“.

https://biotica.bg/viewfix-kompleksna-grizha-ot-nutrienti-za-zdraveto-na-ochite

X