Напишете дума/думи за търсене

Заредете се с много смях за „Голямото хранене на УСТАТА“

„Кой, ако не той, прави Roast тука?“. Точно той – Иван Динев – УСТАТА.
Различен, ексцентричен, скандален и емоционален, той ще бъде специалитетa в менюто, което ще се сервира на първото голямо Comedy Roast Show в България.

На 10 октомври от 20 ч гостите на единствената чиста от чалга територия в Студентски град ще имат възможността да се потопят в света на едно различно и сравнително непознато у нас направление на комедийния жанр - Comedy Roast („Комедийно печене“).

Характерни за него са няколко неща:

- Всички шеги са насочени към една публична личност, която е официалния гост на събитието и присъства на сцената;
- Хуморът е безпощаден и остър, на моменти на ръба на обидата и подигравката, като под обстрел са всички издънки на госта, недостатъците и слабите му места, както и грешките, които е допускал;
- Участват приятели на госта и известни комедианти, които се възползват максимално от възможността да го „нахранят“ пред публика;
- В края на шоуто гостът има правото да им върне жеста подобаващо.

Първото публично шоу от този тип е проведено в Ню Йорк в далечната 1949 г. от New York Friars Club, когато почетен гост е бил френският актьор и кабаретен певец Морис Шевалие. В следващите години това се превръща в традиция, но все пак хората, които са се осмелили да се подложат на това преживяване, не са много в световен мащаб – освен да са публични личности, се изисква и солидно чувство за хумор и самоирония, защото макар и шеги, някои от тях са доста пиперливи и могат да удрят там, където най-много боли. Сред тях са Упи Голдбърг, Доналд Тръмп, Чарли Шийн, Шарън Стоун, Алек Болдуин, Памела Андерсън и Брус Уилис.

УСТАТА не само претендира да е „широко скроен“, но и за да ни убеди от самото начало в това, е избрал събитието да се проведе на рождения му ден – 10 октомври. Подаръците са ясни – удари под кръста от приятели и колеги, както и много смях за негова сметка.

Грил майстори на сцената ще бъдат едни от най-известните имена в комеди жанра у нас:
- Миро Симеонов – Водещ / Roastmaster;
- Димитър Иванов – Капитана;
- INSIDE JOKE: Дими, Моника, Георги Кючуков и Тео Чипилов;
- Група „Нема К‘во“: Калин, Венсан и Жорони;
- Александър Маринков;
- Драгомир Симеонов;
- Теньо Гогов;
- Шкумбата – специален гост.

Някои от тях ще го въртят бавно на шиш, други директно ще го метнат на скарата, но и в двата случая степента на изпичане ще е well done и всички в залата ще усетят вкуса на печено.
Ще успеят ли те да го „нахранят“ до преяждане или той ще им запуши устите с нещо горещо? Чия уста ще се окаже най-голяма? Преживяването гарантирано ще донесе наслада за сетивата както на феновете на УСТАТА, така и на тези, които не го харесват.

В унисон с противоепидемичените мерки клубът работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Билети може да тавмерите в мрежата на eventim.bg и на място в заведението. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X