Напишете дума/думи за търсене

Невероятно! Вече избираш телевизор според това какъв човек си

Забелязали ли сте един куриозен факт? Колкото по-сложен става светът с фамозния бум на технологиите, изобретенията и науката, толкова по-просто започват да се случват някои неща в него. Ето, вече изпращаме снимки, пари и дори любов до някого на другия край на света само с едно докосване на своето смарт устройство. Звучи куриозно като факт, а всъщност е напълно логично. Защото основната задача на технологиите е да улесняват живота на съвременните хора. И понеже смисълът на технологиите постоянно се развива заедно с тях самите, днес те изкачват ново стъпало в стремежа си да стигнат до всекиго от нас... Днес те не просто служат и ни помагат. Днес те ни познават и влизат в живота ни като партньор, с когото споделяме сходни интереси.

Нека не ви звучи сюрреалистично, защото това е факт. Да вземем телевизора – любимия уред в много от нашите домове. Телевизорът вече е повече от „кутия“ за приемане и показване на изобрежение и звук. Неговите функции надвишават значително изначалната му цел. Днес той резонира с нашия личен подход към заобикалящата среда и вече може да го избираме според това какъв тип хора сме и какъв е нашият лайфстайл.

Така наречените "лайфстайл" телевизори се появяват през 2015 г., когато най-мощните иноватори в жанра – Samsung, пуснаха серията телевизори The Serif. Неслучайно наричат тези телевизори „дизайнерски“ – създатели на The Serif са известните френски дизайнери Ронан и Ерван Бурулек (вероятно помните техните шест светещи фонтана от кристал и бронз, които миналата година бяха открити на "Шанз-Елизе" в Париж). Но нека се върнем към това какви са телевизорите, подходящи за различните типове потребители.

За ценителите на изкуството

Ако в дома ви има множество картини и произведения на изкуството, то вие вече бихте могли да хармонизирате средата и с помощта на телевизора си. Звучи невероятно, но е факт благодарение на новия дизайнерски телевизор на Samsung от серията The Frame.

Тези телевизори притежават всички необходими характеристики, за да сте сигурни, че притежавате уред от най-ново поколение, а в моментите, в които не се ползват, те изпълняват ролята на дигитална рамка. Собствениците на The Frame имат достъп до база данни с картини и фотографии от световни галерии и музеи, така че при изключен телевизор да имате на стената си нещо красиво и то - със сменяеми изображения.

Благодарение на виртуалния Art Store на Samsung потребителите имат достъп до повече от 1200 дигитализирани произведения на изкуството от колекциите на световни музеи и агенции. Панелът на телевизора подобрява характеристиките на образа, така че да съответстват на всяко изображение и така, когато е изключен, телевизорът ще ви отведе във вашата частна галерия, в която ще се сменят картини на Ван Гог, Клод Моне и много други.

Налични са два вида поставяне – стойка за стена No Gap (част от комплекта), и Studio стойка под формата на триножник-статив, който превръща телевизора в разкошна картина.

За тези, които държат на дизайна

Не са малко хората, които избират да се лишат от телевизор в дадено пространство, защото той не се вписва в неговия дизайн. Този проблем вече е минало. Както вече споменахме, с него се заеха прочутите френски дизайнери Ронан и Ерван Бурулек, които създадоха за Samsung серията The Serif. Това са телевизори, които не просто пасват идеално в един изчистен и модерен дизайн, но те ще допринесат за него. Всъщност The Serif прилича на мебел – екранът има заоблен ръб и цял панел без никакви разделителни линии. А името издава формата на профила на рамката – латинската буква „I“ в серифен шрифт. Красотата и изисканият му дизайн, обаче, далеч не са единствените му предимства, защото и този модел идва с висококачествен звук и картина, както и с редица високотехнологични функционалности.

Цветът на рамката може да бъде бял или „памучно“ син. А телевизорът може да бъде поставен на четирите елегантни крачета, включени в комплекта, или направо на маса, плот или рафт. Или дори в средата на помещението – защото изглежда красив от всички страни, включително и в гръб.

За тези, които обичат да се забавляват

За влюбените в мобилните си устройства. За онези, които запечатват всеки интересен миг на телефона си. За онези, които не харесват рамките и ограниченията. За тях е серията The Sero – телевизори, които може да бъдат гледани и хоризонтално, и вертикално! И тук името издава ключовото предимство на устройството - „Sero“ на корейски означава „вертикален“.

Технологията за различно пространствено ориентиране на дисплея на The Sero се свързва лесно и безпроблемно с мобилните ви устройства, за да може плавно и естествено да показва съдържание в традиционните хоризонтални, както и вертикални мобилни формати. Потребителите може да се насладят на разнообразно съдържание – включително от социални мрежи, YouTube и лични видеоклипове.

Насочен към милениал потребителите и Z поколението, The Sero се отличава с модерен дизайн, който не остава незабелязан, и освен всичко разполага с набор от разнообразни функции на дисплея, когато не се използва. Отличен с наградата „Най-доброто от иновациите“ на CTA на CES, The Sero съчетава най-модерните функции на първокласните дисплеи на Samsung, като същевременно предоставя нов подход към технологиите за домашно забавление. Той напълно отговаря на нуждите и навиците на нарастващата мобилна аудитория.

Кой би повярвал? Телевизор, който превръща стаята в галерия. Телевизор, който е по-красив от скъпа мебел. И телевизор, който може да се гледа вертикално! Както казахме, светът на технологиите не спира да ни изненадва и с всяка своя новост да достига до личното ни пространство като добре дошъл партньор, който разбира дори какъв тип хора сме.

Повече информация за лайфстайл телевизорите на Samsung ще намерите тук.

X