Напишете дума/думи за търсене

Най-досадното нещо на твоята зодия

Везни
Угодни и страхливи

Най-досадното нещо при Везните е, че те никога не могат сами да вземат решение и често са притиснати да направят нещо, което вероятно не биха направили. Те трудно отстояват мнението си пред другите и затова в крайна сметка са жертви на господство и контрол.
Везните много се стараят да не обидят другите и затова рядко изразяват истинското си мнение, което ги прави не особено уважавани от околните.

Скорпион
Взискателен и самоуверен

На пръв поглед Скорпионът може да се окаже безвреден, но истината е, че хората от този знак са експерти, които поддържат фасада и могат да бъдат доста коварни и пресметливи. Манипулиращи до мозъка на костите си, те винаги ще очакват другите да правят това, което искат, и винаги да спазват техните правила. Изключително взискателни, те мразят, когато околните не правят това, което казват.
Друго досадно нещо при Скорпионите е, че могат да бъдат двулики. Един момент те ще бъдат най-добрият човек наоколо, а в следващия момент ще сменят цветовете и ще говорят лошо за вас зад гърба ви.

Стрелец
Лесно се отегчава и е небрежен

Стрелците могат да бъдат много фалшиви и понякога плитки. Те винаги търсят следващото приключение и въпреки че това не е непременно нещо лошо, твърде много от това им качество може да се окаже много досадно за другите. Те са непостоянни и бързо изоставят това, което правят, преминавайки към следващото вълнуващо нещо.
Те ще се опитат да ви качат на борда за поредното начинание, което ги интересува за момента, и тъй като са твърде упорити, няма да приемат „Не“. Тази тяхна незаинтересована инатливост ги кара да изглеждат тъпи, арогантни и неприятни.

Козирог
Обсебен от себе си и негъвкав

Козирозите могат да бъдат много срамежливи и резервирани по природа. Досадното при тях е, че те ще използват това, за да правят каквото си искат и когато си поискат. Те могат да бъдат изключително категорични, безмилостни и не мръднат на йота от първоначалните си намерения.
Те могат да бъдат доста нарцистични, безчувствени и егоцентрични. Постоянно съдейки хората, които са различни от тях, ще ги виждате раздразнени и въртящи очи през цялото време.

Водолей
Отдалечен и повърхностен

Едно от най-неприятните неща за Водолеите е, че понякога се опитват твърде много да се правят на някого, когото не са. Те се опитват да се впишат някъде на всяка цена и ще положат неимоверни усилия за това, макар че са наясно, че там изобщо не им е мястото.
Техните странни и неуместни маниери понякога може да са твърде трудни за издържане, но ако поработят малко върху тях, те ще имат много по-добро и поносимо поведение.

Риби
Закъсняващи мечтатели

Рибите са твърде лежерни хора, които не се интересуват от времето и графиците на другите, поради което в крайна сметка карат околните да ги чакат много. Когато най-накрая се появят, изглеждат полузаспали и изгубени в собствения си свят.
Мечтанието е любимото им хоби, дори до степен, че губят връзка с реалността. В случай, че ги прекъснете, когато мечтаят, ще им се наложи да се занимават с реалността - нещо, с което не обичат да се занимават.


Какви сме спорлед зодиака - лидери, бунтари, последователи 

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X