Напишете дума/думи за търсене

InterContinental Sofia обявен за “Хотел на годината” на престижните IHG Europe Star Awards

Вълнуващи новини за InterContinental Sofia въпреки трудния момент за туризма. Водещият петзвезден хотел в България и единствен представител на луксозния бранд InterContinental® Hotels & Resorts, стана „Хотел на годината“ на наградите на IHG® в Европа за 2019! Отличието се дава на хотела с най-високи резултати в обслужването на гостите и взаимоотношенията със собствениците, служителите и обществото и е символ на успешния мениджмънт и налагането на най-добри практики в хотелиерството.

Освен „Хотел на годината за 2019“, InterContinental® Sofia спечели и други две отличия на престижните награди на веригата – “Heartbeat Torchbearer” и “Trailblazer”. Първата награда се връчва на хотели, демонстрирали най-високо ниво в обслужването на гостите, а втората – на хотелите от веригата, постигнали всички заложени цели за годината, включително финансови показатели, удовлетвореност на гостите и служителите, грижа за околната среда. „Всички тези награди са доказателство за усилената работа на целия екип на InterContinental® Sofia и аз съм безкрайно горд с невероятните резултати, които постигаме заедно!“ – споделя генералният мениджър на хотела Анджело Зукала. „В нашата индустрия подкрепата и силният дух са изключително важни и тези награди показват, че работата в екип и позитивната нагласа винаги водят до успехи“ – добавя г-н Зукала.

Освен трите награди от IHG Star Awards, InterContinental® Sofia води класацията по цялостна удовлетвореност на гостите сред всички InterContinental® хотели в Европа от началото на 2020 година.

X