Напишете дума/думи за търсене

Изтеглете късмет с ....вкусни бургер менюта

Източник: Pexels

Странна година, нали? Но ето че идва краят й, а с него и надеждата, по-ярка отвсякога, че преминаваме към нов период, където ще има повече здраве, повече смях, повече заедност. Би било толкова жалко да пуснем тази година единствено с огорчението от пропуснатите моменти. Защото имаше и приказни мигове на уют и топлина. Семействата останаха по домовете си. Семействата си подариха грижа. Семействата се сплотиха и научиха на търпение.

Затова и тази година подаряването ще е повече жест на грижа и обич, отколкото безцелно хвърляне на пари в пространството. Имаме нужда от това да сме заедно, от това да ни е спокойно и цветно, от това масата ни да е отрупана най-вече със смях, а чашите ни – пълни с надежда.

Една пъстра идея на „Макдоналдс“ ни кара да се усмихнем тези дни. Вместо от баница любимите на поколения ресторанти са ни приготвили късмети с... вкусни бургер менюта. Чувалчето на Дядо Коледа вече е паркирано в ресторантите „Макдоналдс“, където при поръчка на голямо меню всеки може да изтегли късмет и да спечели пъстър подарък - супер Кока-Кола чаша в 6 различни неонови цветове. Така че, след като хапнете вкусно в любимия си ресторант, може да си тръгнете с подарък за цялото семейство.

И не се притеснявайте, ако не ви се излиза от вкъщи. Все пак Дядо Коледа е свикнал с доставките по домовете. Може да поръчате вкуснотии от „Макдоналдс“ с МакДоставкаТМ през Foodpanda и Takeaway, а ако все пак решите да натоварите семейството и да попътувате тези дни, добрият стар McDriveTM ви очаква.

Кампанията вече е активна, чаши летят щастливо към хиляди български домове, така че побързайте да зарадвате и вашето семейство.

X