Напишете дума/думи за търсене

Български продукт чисти белите дробове и се бори с никотиновата зависимост

Белите дробове са едни от най-активните органи и със сигурност, едни от най-важните. Можем да издържим седмици без храна и дни без вода, но без въздух - не! Затова, запазването на тяхното здраве и оптимално функциониране е от жизнена важност.

Тютюнопушенето е враг номер едно на белия дроб и дихателна функция. Но, дори човек никога да не е бил активен пушач, цигареният дим около него, промишленото замърсяване, изгорелите автомобилни газове и синтетични химически базирани препарати от ежедневието, допринасят в известна степен за увреждането на белите дробове. Поради тази причина, дали сте отказали цигарите или никога не сте пушили, детоксикацията на белия дроб по естествен път е полезна за всеки един човек.

Смята се, че веднъж увредени, белите дробове не могат да бъдат възстановени. Това е така, но правилното хранене и грижи за белодробната функция могат значително да подобрят здравината и еластичността на тъканите.

Алво Фикс е български продукт за отказване от тютюнопушенето и пречистване на белите дробове. Той е създаден на базата на дългогодишни изследвания в областта на никотиновата зависимост и органичните продукти, които могат да помогнат тя да бъде преборена успешно.

Съдържанието на продукта се състои единствено от билкови и растителни екстракти, както и комплекс от подхранващи и пречистващи организма минерали и витамини. Те успешно извършват пълна детоксикация на черния и белия дроб. Акцентът в мощните органични съставки пада на сапонините – естествено срещани в природата вещества, които блокират рецепторите на удоволствието при пушене.

Продуктът извлича токсините от организма, втечнява бронхиалния секрет и улеснява отхрачването. Особено добри резултати дава при упорити кашлици. Премахва влечението към цигарите, елиминира психологическата зависимост и пречиства организма от тютюневите токсини.

Сега може да поръчате Алво Фикс на промоционална цена от 24 лв. + 5 лв. за доставка. При покупка на 2 или повече опаковки куриерската услуга е безплатна. Обадете се сега на тел.: 0877 72 10 40 и поръчайте онлайн на www.biotica.bg

Промоцията е валидна до изчерпване на промоционалните количества.

X