Напишете дума/думи за търсене

Лазерно подмладяване и увеличаване на устни

Устните имат два пъти по-тънка и нежна кожа от тази на лицето, а с годините започват да губят своя интензивен цвят и очертания. Дори дамите с плътни устни забелязват, че с възрастта обемът намалява.

Най-честото решение е поставянето на хилуронови филъри, които да възвърнат формата. Има обаче и много жени, които не се престрашават да се подложат на инжекционна процедура. Точно за тях последната новина, която идва от столичната Хил клиник е особено интригуваща: в клиниката предлагат иновативна лазерна терапия.

Това е неинжекционен метод за постигане на по-плътни, свежи, гладки устни. Самата Ким Кардашиян показа в стори в Инстаграм как си прави лазер, който стимулира колагена в зоната устните и от вътрешността, в лигавицата на устата.

Тридесет и осем годишната Ким избира винаги най-новите процедури, за да съхрани красотата си възможно най-дълго. Освен стимулация на колагена, лазерът има и способността да възвърне интензивността на естествения цвят. Технологията се бори с неприятното потъмняване и посивяване в зоната на устните, което настъпва с възрастта и от което са засегнати в много голяма степен пушачите.

В Хил клиник ползват неаблативен апарат, което означава, че по повърхността на кожата не остава никаква следа, зачервяване или корички. Веднага след третирането на устните може да се върнете към обичайното си ежедневие. От клиниката съобщават, че за оптимални резултати се следва специален протокол, според който с различни параметри на лазерната енергия се извършват четири последователни терапии, по една месечно. Самата процедура продължава буквално няколко минути. Повечето пациенти на клиниката предпочитат да я комбинират и с лазерно подмладяване на околоочната зона, но има и не малко дами, които посещават Хил клиник специално, за да освежат устните си.

Процедурата е абсолютно безболезнена и безопасна, въпреки деликатността на зоната.

Веднага след първата терапия може да се види създадения обем и сочност. След серията от четири посещения се наблюдава увеличаване на интензитета на цвета, по-добра дефиниция и повече плътност. Ефектът от волюмизацията и възвръщането на цвета е моментален, но и се вижда натрупване с всяка следваща извършена процедура.

Попитайте за своята подмладяваща устните лазерна процедура на 02 439 3131.

X