Напишете дума/думи за търсене

Чухте ли новината? Да сме в крак с модата е отживелица

Пролетта все още срамежливо се прокрадва в дните ни, но нищо не може да спъне романтиката й. Пъстри лалета кокетно разръчкват позадрямалата прелест на природата, цъфналите вишни посипват благоухание върху косите ни, а жуженето на събудените от зимна дрямка пчели ни подкокоросва да облечем роклите на точки и да закрачим щастливо по нашите улици.

Видяхте ли щъркели? Украсихте ли балконите? А чухте ли новината? Да сме в крак с модата е отживелица.

На кого му пука, че опушеният грим и предизвикателният цвят червило са запазена марка на вечерта. Имаме цялата свобода да хвърлим ръкавица на света с емоциите, които клокочат в нас. Време е да ги покажем на лицето си.

А кампанията All about Beauty на dm е наш съучастник в тази революция.

ИЗВАДИ БОГИНЯТА НА ПОКАЗ

Сега е моментът да превъртим лентата на времето и да заискрим с величавата красота на Марлене Дитрих. Да разкажем нашата звездна история с драматичния си поглед, режисиран от сенките за очи Twinkle Story в моно нюанси, с блестящи частици. А за омайността на диалога ще помага наситеният цвят на подхранващото червило alverde Color & Care.

СВАЛИ КАРТИТЕ

Една снимка казва повече от хиляди думи, а понякога един поглед изразява цяла вселена. За влюбените вечери под пролетния дъжд ни трябва не само цветен дъждобран, а и водоустойчивата спирала trend IT UP Eyepearance Mascara. Тя ще добави и обемни щрихи към обяснението в любов, което струи от очите ни. А обещанията на устните няма да избледнеят с нежния матиращ нюанс на червилото trend IT UP Ultra Matte.

БЪДИ ПРОСТО КРАСИВО СЕБЕ СИ

Изящни, семпли и ведри: натуралната визия е перфектният грим за всяка от нас. Ефирните нюанси на прозрачния гел за вежди на alverde и деликатната финишираща пудра на trend IT UP подчертават непостижимата уникалност на естествената красота.

В dm има всичко необходимо, за да изразим неподражаемите си чувства и въодушевления. Но независимо дали се усещаме предизвикателни, уверени, бляскави, винаги трябва да сме ЗАШЕМЕТИТЕЛНИ.

В периода от 15.04. до 12.05.2021 г. пазарувай в dm продукти за грим, грижа за лице и аксесоари за гримиране на стойност над 35 лв. Регистрирай касовия си бон на www.dm-drogeriemarkt.bg и участвай в томбола за спечелване на една от 500 кутии с козметика.

X