Напишете дума/думи за търсене

Полипите по дебелото черво могат да причинят рак

Злокачествените заболявания и хроничният запек са предпоставка за развитие на рак на дебелото черво. В червата на всеки от нас има 15 килограма отрови, които водят до тежки заболявания, затова системното им пречистване е от огромно значение. Остатъчната хранителна маса е добре да се изхвърля редовно, защото престоявайки в червата ни, започва да загнива, отделените газове и вещества са токсични и лесно преминават в кръвообращението и така се разпространяват по цялото ни тяло.

КОЛОН КЛИЙНЪР е натурален продукт, произведен в България, който по естествен начин пречиства червата и предпазва от образуването на полипи, които могат да са причина за поява на рак на дебелото черво. Формулата с екстракти от алое вера, индийски живовляк, тиквени семки и сена, подпомага естественото изпразване на чревния тракт и участва активно в процесите на детоксикация на тялото и поддържането на здрава храносмилателна система.

КОЛОН КЛИЙНЪР отмива всички престояли и загнили остатъци по храносмилателната система, особено добре изчиства от натрупани шлаки и мазнини по лигавицата и стените на дебелото черво. Препоръчителната терапия е 2 пъти годишно за период от по 3 месеца.

“Над 90% от потребителите, използвали продукта, дават най-висока оценка за него. Това е и причината КОЛОН КЛИЙНЪР да е нашата най-продавана хранителна добавка през последните 2 години”, заявяват от фирмата-производител.

До 17 май продуктът се предлага на промоционална цена от 35 лв. При покупка на 2 или 3 опаковки куриерската услуга е безплатна. След края на промоцията редовната цена на продукта е 49 лв.

Поръчайте КОЛОН КЛИЙНЪР директно на тел.: 0877 72 10 40, както и онлайн на www.biotica.bg. Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава и подарък - книжка „Лечебните билки на България“.

X