Напишете дума/думи за търсене

Водещ естетичен лекар в Пловдив през юни

д-р Елеонора Валянова

Топ естетичният дерматолог и международен Aptos обучаващ лекар д-р Елеонора Валянова отново ще провежда консултации и процедури в Центъра за мезоконци и конци за лифтинг в Пловдив на 27 юни 2021.

Д-р Валянова е сред най-опитните и умели в метода естетични лекари в света. Тя ползва широка гама от конците Aptos за нехирургични корекции на лице и тяло. Процедурите са бързи и нетравматични, правят се с локална упойка и имат естествен подмладяващ и стягащ кожата ефект. Процедурата набира широка популярност, защото е отлична алтернатива на пластичната хирургия. Поставянето на конците става чрез куха, тънка игла и след това на кожата едва си личат 2-4 убождания. Няма разрези, синини, оток, белези, което особено се харесва на хората, които искат корекция, но се страхуват от страничните ефекти на операцията. При въвеждането в кожата освен пълна биосъвместимост и антиоксидантна защита, при разграждането си, хиалуроновите конци хидратират дълбоко и продължително. Научно е доказано, че те стимулират мощно производството на собствен колаген и еластин и видимо подмладяват пациента.

С тредлифтинга може да се създадат издължени очи и да се повдигнат веждите. Този популярен напоследък бюти тренд е известен като foxy eyes. Много дами се стремят да го постигнат чрез умело гримиране, но и редица се обръщат към естетичната медицина, за да оформят бадемова форма на очите си.

Една от най-желаните неоперативни корекции е тази на носа. Буквално за минути и без подуване, болка и неизвестен резултат, чрез конци може да се изправи носа и да се повдигне предната му част. Конците са предпочитан метод, защото позволяват да се прикрие асиметрия на носа и деликатно да се издърпа нагоре върха му. С това визуално се скъсява носа и се придава по-приятна форма, изглаждат се гърбица или неравност, които са съществували преди.

Конците се въвеждат след поставяне на локална упойка, която елиминира болката и самата процедура отнема буквално минути. Веднага след процедурата човек може може да се върне към обичайното си ежедневие, но вече с по-красив нос. Единственото ограничение след корекцията е, че няма да можете да носите очила за известен период от време.

За повече информация относно терапиите или за запазване на час позвънете на тел. 032 627 839

X