Напишете дума/думи за търсене

Стара билкарска рецепта при подагра

Съществува ли лек, към който да посегнем при подагра? Да, колкото и невероятно да звучи – лек има. При това съставът му идва от природата, на една ръка разстояние от нас. Това е чудото от народната медицина, наречено ПОДАГРО ПРОТЕКТ.

Подаграта е напълно лечимо заболяване. Силно влияние й оказват диета и ограничаване на приема на алкохол. Назначаването на лечение с медикаменти се извършва от ревматолог. Между пристъпите е важно да бъде намалено количеството на пикочна киселина.

На помощ идва ПОДАГРО ПРОТЕКТ – изключителен продукт с натурален състав, създаден по рецептурите на старите билкари. Спомага естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и в другите тъкани, оказва благоприятно влияние върху ставите – на големия пръст на крака, глезените, петите, колената, китките, пръстите и лактите. Подпомага нормалната физиологична функция на ставите, поддържа в добро състояние околоставните тъкани, междуставните пространства и другите тъкани и органи, прави възможно свързването на пикочната киселина във водноразтворимо съединение, което се отделя по естествен начин от организма.

ПОДАГРО ПРОТЕКТ е високоефективен както при подагрични кризи, така и при хронична подагра. Приложим е още при проблеми в ставния апарат и пикочо-половата система. Иновативната формула включва екстракти от синя тинтява, полски хвощ, троскот, бял равнец, глухарче, корен от гръмотрън, листа от бреза, стрък от златна пръчица и стрък мента.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца, два пъти годишно. ПОДАГРО ПРОТЕКТ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Поръчайте сега ПОДАГРО ПРОТЕКТ с безплатна достаква на промоционална цена от 72 лв. за 3 опаковки (пълен курс на терапия), вместо за 126 лв. Обадете се сега на тел.: 0877 72 10 40 или заявете онлайн на www.biotica.bg

Специалната цена за опаковка е 24 лв., след края на офертата продуктът се предлага на редовна цена от 42 лв.

X