Напишете дума/думи за търсене

Иновативната платформа Daskal.eu предлага обучение за жени от всички възрасти

Имаме прекрасна новина за всички майки и работещи жени, които считат живота си за твърде монотонен и искат промяна. Иновативната платформа за частни уроци Daskal.eu ви предлага шанса да се развивате и да продължите да се образовате, без да е необходимо да излизате от дома си, за да посещавате курсове или частни уроци!

Чували сме твърдението, че зад всеки успял мъж, стои една силна жена. Всяка от нас копнее да е силна жена за съпруга си и сина си, но в какво точно се състои нашата сила? Формирането на личните качества и интелект до голяма степен зависи от знанията, които сме натрупали. Ако искаме да предложим добро бъдеще на децата си, трябва самите ние да сме достатъчно образовани.

В наше време натрупването на пропуснати знания и личностното развитие не е проблем, защото с напредването на новите технологии се появи и прекрасната възможност за онлайн обучение от дома. Тя предоставя на жената шанса да съчетае всичките си домакински и работни задължения с придобиването на нови знания и умения, без да се налага да пътува до дома на учителя.
Уроците във виртуалните класни стаи на Daskal.eu могат да се провеждат в най-удобните за вас часове от деня, а интензивността на преподавания материал е съобразена с вашия график с ангажименти. Единствено ви трябват компютър, интернет, слушалки и малко свободно време.

Курсовете по чужди езици в платформата са най-популярни сред жените. Статистиките показват, че в България най-високоплатени са работните позиции на специалисти, които говорят непопулярни езици като японски, китайски, арабски, иврит и др. Търсенето на такива хора е голямо и те обикновено са високо ценени, заради специфичните знания, които владеят.

Други възможности за развиване на дарбите и талантите, предлагани в Daskal.eu, са курсовете по рисуване, скулптура, счетоводство и уеб дизайн, а интересуващите се от психология жени могат да изкарат курс за контрол над общуването, антистрес обучение, изкуството на успешните преговори и др. Човек е жив, докато се учи, така че този процес продължава цял живот.

Преподавателите в платформата Daskal.eu са с доказани способности и опит. За тези уроци няма да платите повече, отколкото бихте дали за частни уроци, докато предимствата, предоставени на майките с деца при този вид обучение са многобройни. След регистрация в сайта, можете да заявите безплатен демо урок, който нагледно ще ви представи учебния процес.

В допълнение можете да запишете и детето си за онлайн уроци, които да помогнат за развитието му. Така вместо да губите часове като го водите на частни уроци, можете да сте сигурни, че вашият малчуган придобива всички необходими знания в спокойната домашна среда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X