Напишете дума/думи за търсене

Уют и комфорт в двора

Независимо дали разполагате с малко средства, за да създадете нов облик или търсите просто свежи идеи за декорация на откритото пространство зад къщата ви,тези предложения ще ви заредят с вдъхновение.

Дори само едно удобно канапе с меки възглавнички сред външните мебели върши чудеса. Вижте една галерия от красиви дворни места.

Близо до водата

Има нещо ведро и успокояващо във водата. Добре е да се добави в двора това чувство. Подсилете усещането за релакс в моментите за почивка с декоративен воден фонтан с рециркулационна помпа, за да може да се наслаждавате на звука от водата, която се стича върху камъните. Използвайки тази идея за невероятно красив двор, мястото ще стане любимо на всеки, който го зърне.

Използвайте сянката

Имате голямо дърво с дебела сянка? Защо не обмислите да разположите мебелите под този естествен навес, за да може да си почивате на прохлада през топлите дни. Засейте сенколюбиви цветя, за да направите двора още по-приятен.

Силата на ароматите

Не забравяйте силата на ароматите. Докато си почивате на свеж въздух в двора след края на работния ден се наслаждавайте на естествения парфюм, отделян от цветята около вас. Обмислете да засадите ароматна пътека, която да води от градината към двора и ще създаде невероятно приятно изживяване за вас и гостите ви.

Барбекю на открито

Топлите слънчеви дни са чудесно време да останете по-дълго на двора. Загрейте грила и поканете приятели или съседи за вкусно барбекю на открито. Изберете подходящи мебели от елементи, които кореспондират с обстановката. Добавете пергола за повече уют.

Цветен бордюр

Омекотете ръбовете в двора си с цветен бордюр. Създайте приятна добавка към пейзажа и се наслаждавайте на любимите си растения от близо.

Устойчив килим

Сложете качествен и устойчив на атмосферните влияния килим на двора. Има голямо разнообразие от цветове и стилове, така че няма да се затрудните да намерите подходящият според вашия вкус. Търсете такива, които са направени от рециклирани материали и същевременно се вписват добре в обстановката.

Осветете двора

Дайте на двора си персоналност през нощта. Дали за да осветите тъмните места или да прибавите атмосфера към любимите си кътчета.

Доброто осветление на градината може да бъде финалният щрих, от който се нуждае. Изберете соларни, ниско-волтажни или енерго-спестяващи крушки за запазване на ресурсите и защита на околната среда.

Eкзотика в контейнери

Тропическите растения са предпочитани заради ярките си цветове и буйната зеленина.

Те са перфектни акценти за двора, ако са заседени в големи контейнери или саксии. По този начин лесно ще ги пренесете на топло, когато времето навън се застуди. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X