Напишете дума/думи за търсене

Световният яхтен елит акостира в родния Миконос

За по-малко от месец Cavo beach превърна плаж Смокиня в родния Миконос. Уникална морска ивица, яхти, етно музика, вкусна храна и щастливи хора – това са думите, които най-точно описват новата локация.

Именно там предстои събитие, което е без аналог за родните географски ширини – ексклузивен морски обяд на световния яхтен елит. Този петък (23.07), собствениците и генералните мениджъри на четири от топ международните яхтени компании акостират в Cavo beach. Това са Умберто Капели, Джанмария Сапотити, Фабио Пламенте, Герасимос Петратос, които са лидери в строителството на плавателни съдове и ще бъдат гости на третото издание на Poker Run. Към тях ще се присъедини и собственикът на шампанско Taittinger - Кловис Тетанже.

Poker Run 2021 се организира от Яхт клуб Созопол и е насочен към собственици на бързи моторни лодки и яхти. Идеята е участниците да се наслаждават на красиви места по родното ни Черноморие, докато импровизирано играят Texas Hold’em poker.

Интернационалните събития в Cavo продължават и на следващия ден - събота (24.07). Тогава точно в 15.00 часа зад пулта ще се изяви Hot Oasis. Артист от международна величина, който идва за първи в България. Роден в един от най-слабо населените райони на Египет, той от малък е силно повлиян от мистичните местни ритуали. В последствие ги превръща в основа на своята музикална идентичност, която символизира свободолюбивия му дух.

X